Les 1 van 2
Gestart

Gratis CBR Motor Oefenexamen

Theo 9 november 2019

In dit Gratis Motor theorie examen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CBR toetstermen van het Motor theorie examen.

Voor wie zijn deze Motor theorie oefenvragen?

Onze gratis Motor theorie oefenvragen zijn bedoeld voor mensen die een motor rijbewijs willen halen en meer oefenmateriaal willen om voor te bereiden op het examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor perfect om je voor te bereiden op het examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het Gratis Motor theorie examen bestaat uit 15 vragen, elke vraag is 1 punt waard.

Omdat het Motor theorie oefenexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het officiële examen en voldoen aan de CBR toetstermen.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 9 extra Motor theorie oefenexamens voor maar €19,95.

De slaaggrens voor deze gratis motor theorie examenvragen is hetzelfde als het CBR examen. Dit houdt in dat je minimaal 44 van de 50 van goed moet beantwoorden om te kunnen slagen.

In deze gratis motor theorie oefentoets kan je maximaal 15 punten behalen Om te slagen moet je daarom 13 punten behalen.

Om het wft Pensioen examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

Les Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen