logo
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis Proefexamen Sociale Hygiene

Shirley 20 maart 2023

In dit Gratis proefexamen Sociale Hygiene zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de SVH toetstermen.

Voor wie is dit examen?

Ons gratis oefenexamen Sociale Hygiëne is bedoeld voor mensen die een studie/cursus sociale hygiëne volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Inhoud

Het gratis proefexamen Sociale hygiëne bestaat uit 10 vragen. Het examen bestaat uit 10 vragen die elk 1 punt waard zijn.

Omdat het svh Sociale Hygiëne proefexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het officiële examen en voldoen aan de SVH toetstermen. Bovendien maken onze SVH docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenen?

We hebben 10 officiële Sociale Hygiëne examens voor maar €19,95.

Slaaggrens

De slaaggrens voor het SVH sociale hygiene examen is vastgesteld op 72%.

In het gratis sociale hygiene proefexamen kan je maximaal 10 punten behalen. Om te slagen moet je 8 punten behalen.

Om het svh sociale hygiene proefexamen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

Veel gestelde vragen

Het sociale hygiëne examen bevat 40 vragen. Om te slagen moet je minimaal 27 vragen goed beantwoorden (72%).

Als er in een organisatie alcohol word geschonken is een SVH diploma verplicht. Er word onderscheid gemaakt tussen commerciele horeca en paracommerciele horeca.

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de nieuwste toetstermen.