Oefenexamen PE Inkomen 2020/2021

In dit oefenexamen PE Inkomen zitten alle 115 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Fried Arkesteijn · 2 april 2020

Met dit oefenexamen pe inkomen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen wft PE Inkomen. Deze pe inkomen examenvragen sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD en kan je onbeperkt maken.

Voor wie is dit oefenexamen PE Inkomen?

Dit oefenexamen PE Inkomen is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE Inkomen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze pe inkomen examenvragen zijn gericht op het eindexamen en zijn daardoor gemakkelijk te combineren met je training/cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT Inkomen oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het aantal examenvragen in een PE inkomen examen is 23 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 16 KB vragen (16 punten)
  •   7 VC vragen (14 punten)

Het oefenexamen PE inkomen is hiermee exact hetzelfde als het CDFD wft PE Inkomen examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve examenvragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor de PE Inkomen Oefenexamens is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het PE inkomen examen kan je maximaal 30 punten behalen. Om te slagen moet je 21 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 16 punten scoren met KB vragen en 14 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al bijna de helft van je score mee kunt behalen.

Slagingspercentage PE inkomen

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe pensioen was in de periode april 2019 tot april 2020 volgens het CDFD 91,2%.

PE Inkomen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de pe inkomen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Voor het WFT PE inkomen examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE Inkomen moeilijk?

In principe is PE Inkomen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij de perfecte PE inkomen samenvatting voor je) en gebruik je onze examentraining pe inkomen. Volgens het CDFD behaalde tussen april 2019 en april 2020 91,2% van de examenkandidaten de PE inkomen module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.

WFT Inkomen PE examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft pe inkomen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE inkomen examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe inkomen samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe inkomen examen. 

5 PE Inkomen oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 115 unieke PE inkomen examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Alle PE oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle PE oefenexamens: PE Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Pensioen, Schade zakelijk, Schade particulier, Vermogen en Zorg.

€29,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE Inkomen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze samenvatting is voorzien van 2 unieke oefenexamen pe inkomen. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Fried Arkesteijn

33 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat