PE Consumptief Krediet Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 PE Consumptief Krediet oefenexamens zitten alle 110 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Fried Arkesteijn · 2 april 2020

Met deze PE Consumptief Krediet Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder oefenexamen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD die per 1 april 2020 van kracht zijn.

Voor wie is dit oefenexamen pe consumptief krediet?

Het oefenexamen pe consumptief krediet is bedoeld voor financieel professionals die een studie adviseur consumptief krediet volgen en extra oefenmateriaal willen hebben. Deze 5 unieke oefenexamens zijn gericht op het CDFD eindexamen en zijn perfect te combineren met je opleiding, training of cursus.

PE consumptief krediet vervallen?

LET OP : pe consumptief krediet is NIET vervallen! Per 1 april 2019 mag een adviseur Hypothecair Krediet ook adviseren over consumptieve kredieten. Als je ook je PE hypothecair krediet nog gaat doen kan je hierdoor deze module laten vallen.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT Consumptief Krediet oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe consumptief krediet samenvatting voor maar €39,95. In combinatie met onze oefenexamens is dit de meest ideale training. 
  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het oefenexamen bestaat uit 22 vragen en je kunt maximaal 30 punten scoren. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 14 KB vragen (14 punten)
  •   8 VC vragen (16 punten)

Onze PE Consumptief Krediet oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD eindexamen en voldoen aan de meest recente toetstermen. Bovendien maken onze PE trainers exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het examen kan je maximaal 30 punten behalen. Om te slagen moet je 21 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 14 punten scoren met KB vragen en 16 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 53% van je score kunt behalen.

Voor het PE consumptief krediet examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE consumptief krediet moeilijk?

In principe is dit examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

Slagingspercentage pe consumptief krediet

Het slagingspercentage van het examen was in de periode april 2019 tot april 2020 volgens het CDFD 90,3%. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98,7%.

PE consumptief krediet Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de pe consumptief krediet vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

PE Consumptief Krediet examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het PE Consumptief Krediet examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE Consumptief Krediet examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

5 PE Consumptief Krediet oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 110 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Alle PE oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle PE oefenexamens: PE Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Pensioen, Schade zakelijk, Schade particulier, Vermogen en Zorg.

€29,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE Consumptief Krediet Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting omvat alle actualiteiten die tijdens het examen worden behandeld en is tevens voorzien van 2 unieke Oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamen bundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Fried Arkesteijn

33 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat