Les 1 van 1
Gestart

Gratis Oefenexamen Beveiliging van Objecten

Rolf 20 juli 2021

In dit gratis Coordinator Proefexamen Beveiliging van Objecten zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de SVPB toetstermen die per 1 augustus 2020 van kracht zijn.

Voor wie zijn deze Gratis Coordinator Beveiliging van Objecten oefenvragen?

Onze gratis gratis Coordinator Beveiliging van Objecten oefenvragen zijn bedoeld voor examenkandidaten die een cursus of training beveiliging van objecten volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
Het Gratis proefexamen beveiliging van objecten bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :
  • 10 vragen (1 punt per vraag)
Omdat het proefexamen beveiliging van objecten gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 augustus 2020. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt. Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra Coordinator beveiliging van objecten oefenexamens voor maar €9,95.

De slaaggrens voor dit gratis proefexamen beveiliging van objecten is hetzelfde als het SVPB examen namelijk 67%. Dit houdt in dat je minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis oefentoets beveiliging van objecten kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Om het beveiliging van objecten examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.