Toets Summary
0 of 7 questions completed
vragen:
Informatie
Je hebt de toets al eerder voltooid. Daarom kun je hem niet meer opnieuw starten.
Toets is aan het laden…
Je moet inloggen of inschrijven om de toets te starten.
You must first complete the following:
Resultaten
Resultaten
0 van de 7 vragen goed beantwoord
Jouw tijd:
De tijd is verstreken
Je hebt 0 van 0 punt(en) = (0) behaald
Behaalde punt(en): 0 of 0, (0)
0 Verslag(en) in afwachting (mogelijke punt(en): 0)
Gemiddelde score van alle cursisten |
|
Jouw score |
|
Categorieën
- Niet gecategoriseerd 0%
-
Hieronder kan je de examenvragen nakijken waarbij een uitgebreide uitleg verschijnt.
-
Helaas, je bent niet geslaagd voor deze toets.
Advies: Maak deze toets direct nog een keer, nadat je hieronder de vragen met uitleg hebt bekeken. -
Gefeliciteerd!
Je hebt deze toets met succes afgerond.
Bekijk hieronder je antwoorden of start met de volgende les.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Current
- Review
- Beantwoord
- Goed
- Fout
-
Vraag 1 van 7
1. Vraag
1 punt(en)Voedselveiligheid heeft alleen betrekking op eten dat is gemaakt in een bedrijf of instelling.
GoedFout -
Vraag 2 van 7
2. Vraag
1 punt(en)Voedselveilig werken heeft ook invloed op het onderhoud en de staat van de inrichting van de ruimte waar voedsel wordt bereid.
GoedFout -
Vraag 3 van 7
3. Vraag
1 punt(en)Wie is er persoonlijk eindverantwoordelijk voor voldoende voedselveiligheid?
GoedFout -
Vraag 4 van 7
4. Vraag
1 punt(en)Welke bewering over het begrip hygiëne is niet waar?
GoedFout -
Vraag 5 van 7
5. Vraag
1 punt(en)Met “waren” bedoeld men….
GoedFout -
Vraag 6 van 7
6. Vraag
1 punt(en)Hoeveel meldingen van voedselvergiftiging komen jaarlijks binnen bij huisartsen in Nederland?
GoedFout -
Vraag 7 van 7
7. Vraag
1 punt(en)Het kernbegrip van de hygiënecode voor de horeca is……
GoedFout