logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd
VCA,

VCA Basis Cursus

ToetsJeKennis ·23 april 2023

Met deze VCA cursus heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen.

In de online leeromgeving krijg je alle VCA actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze cursus sluit perfect aan op het VCA Basis examen en doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

VCA Basis cursus. Wat leer je?

Tijdens de VCA cursus leer je risicovolle werken te herkennen en de juiste persoonlijke en organisatorische beschermingsmiddelen te gebruiken. Je leert veilig te werken en dit toe te passen zodat de kans op ongevallen verminderd.

Deze MBO cursus is geschikt voor werknemers met uitvoerende taken en bevat een online training en onafhankelijk examen. De duur van de cursus is ongeveer 6 uur. Deze VCA cursus bestaat uit 12 online modules, een SSVV voorbeeldexamen, een PlusPort voorbeeldexamen, oefenvragen, naslag en extra documenten.

Informatie

Deze VCA cursus bestaat uit de onderdelen e-learning gecombineerd met oefenexamens en is samengesteld door erkende VCA docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen VCA basis. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training.

Deze VCA basis cursus heeft een studie belasting van ongeveer 6 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.
De cursus VCA basis bevat 12 modules. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) actuele oefenexamens, naslag werk, voorbeeldvragen en nog veel meer hulpmiddelen om je voor te bereiden op het examen.

VCA Basis Vragenbank

Deze cursus is gekoppeld aan de VCA basis vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Over de trainer

ToetsJeKennis

31 Trainingen

Nog niet gestart
149,00