logo
VCA,

VCA VOL Cursus

Rolf · 24 mei 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
149,00
Get Started

Met deze VCA vol cursus heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen.

In de online leeromgeving krijg je alle VCA vol actualiteiten die op het examen aan bod komen. Deze cursus sluit perfect aan op het VCA vol examen en doordat de lesstof gecombineerd word met de oefenexamens is dit de ideale training methode.

VCA Vol cursus. Wat leer je?

Tijdens de VCA vol cursus leer je risicovolle werken te herkennen en de juiste persoonlijke en organisatorische beschermingsmiddelen te gebruiken. Je leert veilig te werken en dit toe te passen zodat de kans op ongevallen verminderd.

Deze MBO-HBO cursus is geschikt voor hoofdaannemers en operationeel leidinggevende en bevat een online training en onafhankelijk examen. De duur van de cursus is ongeveer 7 uur. Deze VCA vol cursus bestaat uit 12 online modules, een SSVV voorbeeldexamen, een PlusPort voorbeeldexamen, oefenvragen, naslag en extra documenten.

Informatie

Deze VCA vol cursus bestaat uit de onderdelen e-learning gecombineerd met oefenexamens en is samengesteld door erkende VCA docenten. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen VCA vol. De lesstof sluit exact aan op het examen en is in combinatie met de oefenexamens de meest complete online training.

Deze VCA vol cursus heeft een studie belasting van ongeveer 7 uur. De inhoud is begrijpelijk geschreven en behandeld met name de lesstof die ook daadwerkelijk word gevraagd tijdens het examen.
De cursus VCA vol bevat 12 modules. Daarnaast bevat deze opleiding (die geheel online te volgen is) actuele oefenexamens, naslag werk, voorbeeldvragen en nog veel meer hulpmiddelen om je voor te bereiden op het examen.

VCA vol Vragenbank

Deze cursus is gekoppeld aan de VCA vol vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Over de trainer

Rolf

9 Trainingen

Nog niet gestart
149,00

Training Includes

  • 4 Lessen
  • 12 Onderwerpen
  • Training Certificate