logo
VCA,

VCA VOL Proefexamens

10 Oefenexamens
700 examenvragen

Met deze VCA VOL proefexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Deze examens worden gesteld in de nieuwe stijl.

Rolf · 5 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
19,95
Get Started

Met deze VCA Vol proefexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het VCA VOL examen. Je hebt onbeperkt toegang tot 700 examenvragen. Bovendien bieden we je de officiële examenvragen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor wie is dit VCA VOL proefexamen?

Dit proefexamen is bedoeld voor examenkandidaten die een VCA VOL cursus of training volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze proefexamens sluiten perfect aan op het VCA VOL examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je cursus/training.

Informatie

Inhoud

De proefexamens VCA VOL bestaan uit 70 vragen per examen. Net als op het examen moet je 45 punten behalen van de maximaal 70 haalbare punten.

Onze VCA vol proefexamens zijn exact hetzelfde als het examen en voldoen aan de VCA Vol toetstermen.

De slaaggrens voor het VCA Vol examen is vastgesteld op 65%. In het VCA Vol proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van proefexamens die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het VCA Vol examen kan je maximaal 70 punten behalen. Om te slagen moet je 45 punten behalen.

Het VCA VOL diploma is 10 jaar geldig. Voor het VCA Vol examen heb je 75 minuten de tijd.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden met oefenexamens helpt om een voldoende te behalen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren.

Met deze proefexamens krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen sluiten naadloos aan op de examenvragen en worden gesteld in de nieuwe stijl.

In principe is VCA VOL niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is dan ook zeer belangrijk.

De geldigheid van het diploma VCA VOL is 10 jaar.

VCA VOL is een diploma voor zzp’ers en leidinggevenden en heeft betrekking op het veilig en gezond kunnen werken. Met het VCA VOL diploma toon je aan dat  je weet hoe jij en anderen op een veilige manier werkzaamheden kunt uitvoeren. Voor het behalen van dit diploma moet je een examen afleggen.

Het VCA VOL examen bestaat uit 70 vragen waarvan je 65% (= 45 vragen) goed moet beantwoorden.

Over de trainer

Rolf

9 Trainingen

Nog niet gestart
19,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 11 Toetsen