VCA VOL Proefexamens

In deze 10 VCA VOL proefexamens zitten alle 700 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de nieuwe toetsnormen.
Rolf · 5 november 2019

Met het VCA Vol proefexamen heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het VCA Vol examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Ga je vca vol examens oefenen, dan is het verstandig om dat te doen met officiële examens volgens de meest recente toetstermen.

Voor wie is het VCA Vol oefenexamens?

Het VCA Vol oefenexamen is bedoeld voor examenkandidaten die een VCA VOL cursus of training volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze VCA Vol oefenexamens sluiten perfect aan op het VCA VOL examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je cursus/training.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur

De proefexamens VCA VOL bestaan uit 70 vragen per examen. Net als op het examen moet je 45 punten behalen van de maximaal 70 haalbare punten.

Onze VCA vol proefexamens zijn exact hetzelfde als het examen en voldoen aan de VCA Vol toetstermen. 

De slaaggrens voor het VCA Vol examen is vastgesteld op 65%. In het VCA Vol proefexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van proefexamens die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het VCA Vol examen kan je maximaal 70 punten behalen. Om te slagen moet je 45 punten behalen.

Voor het VCA Vol examen heb je 75 minuten de tijd.

Is VCA Vol moeilijk?

In principe is VCA Vol niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

VCA Vol Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de VCA Vol vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

10 VCA VOL Proefexamens

Maandelijks onbeperkt toegang tot 700 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen.

€9,95

Over de trainer

Rolf

24 Trainingen

Niet aangemeld
€9,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificaat