WFT Inkomen Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 WFT Inkomen oefenexamens zitten alle 230 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze WFT Inkomen Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Onze oefenexamens sluiten perfect aan op de toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit oefenexamen wft inkomen?

Dit oefenexamen wft inkomen is bedoeld voor financieel professionals die de studie adviseur wft inkomen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben ter voorbereiding op het examen. Deze examenvragen wft inkomen zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding of cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar PE Inkomen oefenexamens.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft inkomen samenvatting voor maar €39,95. In combinatie met het oefenexamen wft inkomen is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

De inhoud van de oefenexamens wft inkomen bestaan uit 46 vragen. Je kunt hiervoor maximaal 72 punten scoren. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 20 KB vragen (20 punten)
  • 23 VC vragen (46 punten)
  •   3 PG vragen (6 punten)

Onze examenvragen zijn hiermee exact hetzelfde als de examenvragen die je tijdens je examen krijgt en voldoen aan de CDFD toetstermen wft inkomen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT inkomen examen is vastgesteld op 68%. Om te slagen moet je 49 punten behalen. In het proefexamen wft inkomen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van proefexamens die 100% gelijk zijn aan je examen.

Advies! Je kunt in het examen 22 punten scoren met KB vragen en 46 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 96% van je score kunt behalen.

Slagingspercentage wft inkomen

Volgens het CDFD slaagden tussen maart 2019 en maart 2020 63,5% van alle examen kandidaten. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Voor het WFT inkomen examen heb je 135 minuten de tijd.

Is WFT inkomen moeilijk?

In principe is wft inkomen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens. Een goede voorbereiding is wel zeer belangrijk.

WFT Inkomen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wft inkomen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het WFT Inkomen examen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 14 locaties in Nederland; Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Hoofddorp, Maastricht, Terneuzen, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten WFT Inkomen examen

De kosten voor het examen bedragen €134,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kunt u alle WFT & PE examens maken.

5 WFT Inkomen oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 245 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

WFT Inkomen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze training bevat alle onderwerpen die in het WFT inkomen examen worden gevraagd inclusief 2 oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamen bundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat