logo

WFT Pensioen examens 2023/2024

 • 5 CDFD examens
 • 230 examenvragen

Met deze WFT Pensioen examens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het CDFD examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van 1 april 2023 en zijn geldig tot 31 maart 2024.

Kennisweb · 6 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
49,95
Get Started

Voor wie

Deze WFT Pensioen examens zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft pensioenadviseur en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT Pensioen examen. Deze oefenexamens WFT Pensioen zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met een opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders volgen en combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar PE Pensioen examens.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? De wft pensioen samenvatting inclusief 5 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je examen. 

Informatie

Het WFT Pensioen oefenexamen bestaat uit 41 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 22 KB vragen (22 punten)
 • 20 VC vragen (40 punten)
 •   1 PG vraag  (2 punten)

Onze oefenexamens zijn daarmee exact hetzelfde als het wft pensioen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen wft pensioen. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT Pensioen examen is vastgesteld op 68%. In het proefexamen wft pensioen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft pensioen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT Pensioen examen kan je maximaal 62 punten behalen Om te slagen moet je 43 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 22 punten scoren met KB vragen en 20 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 100% van je score kunt behalen.

Voor het WFT Pensioen examen heb je 135 minuten de tijd.

Is WFT Pensioen moeilijk?

Welnee, het WFT pensioen examen is niet moeilijk als je de juiste voorbereiding treft. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze examentraining wft pensioen. In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze proefexamens wft pensioen (98%) en scoren we een 8 als beoordeling. Met onze wft vragenbank weet je in ieder geval zeker dat je het juiste lesmateriaal tot je beschikking hebt.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Pensioen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT Pensioen examen bestaat uit 41 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

 • 20 KB vragen (20 punten)
 • 20 VC vragen (40 punten)
 •   1 PG vraag  (2 punten)

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het WFT pensioen examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot september 2021 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart
49,95

Training Includes

 • 1 Les
 • 6 Toetsen