logo

WFT Zorg Examens 2023/2024

 • 5 CDFD examens
 • 170 examenvragen

Met deze WFT Zorg examens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het CDFD examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van 1 april 2023 en zijn geldig tot 31 maart 2024.

Kennisweb · 5 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
49,95
Get Started

Voor wie zijn deze examens?

Deze WFT Zorg examens zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen voor wft zorgadviseur en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT zorg examen. Deze oefenexamens WFT zorg zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor perfect te combineren met je opleiding/cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar PE zorg examens.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? Met onze samenvatting inclusief 5 examens heb je de meest ideale training ter voorbereiding op je wft zorg examen.

Informatie

Het WFT Zorg oefenexamen bestaat uit 34 vragen en is als volgt samengesteld :

 • 14 KB vragen (14 punten)
 • 18 VC vragen (36 punten)
 •   2 PG vragen (4 punten)

De oefenexamens zijn exact hiermee hetzelfde als het wft zorg examen en voldoen aan de CDFD toetstermen wft zorg van 1 april 2023. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het WFT Zorg examen is vastgesteld op 68%. In het proefexamen wft zorg is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen wft zorg die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het WFT zorg examen kan je maximaal 54 punten behalen. Om te slagen moet je 37 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 14 punten scoren met KB vragen en 36 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 66% van je score kunt behalen.

Voor het WFT zorg examen heb je 90 minuten de tijd.

Is WFT Zorg moeilijk?

In principe is wft zorg niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2022 tot april 2023 63,2% van alle examen kandidaten.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Zorg examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvatting krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Het WFT Zorg examen bestaat uit 34 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

14 KB vragen (14 punten)
18 VC vragen (36 punten)
2 PG vragen (4 punten)

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het Zorg examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2022 tot april 2023 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart
49,95

Training Includes

 • 1 Les
 • 6 Toetsen