logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

WFT Basis Samenvatting 2024/2025

Met deze examengerichte WFT Basis Samenvatting heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2024.

Kennisweb · 2 april 2024

Deze samenvatting bevat alle informatie die op het WFT Basis examen aan bod komen en sluit aan op de toetstermen van het CDFD. Doordat de lesstof gecombineerd word met 5 oefenexamens is dit de meest ideale training methode.

Voor wie is deze samenvatting?

Deze wft basis samenvatting is bedoeld voor financieel professionals die het examen WFT Basis examen gaan doen. Deze samenvatting behandeld de complete examenstof waarin alle ontwikkelingen worden behandeld. 

In de WFT samenvatting voor de basis module worden oefenexamens gecombineerd met online leren. Het lesmateriaal en oefenexamens zijn gemaakt door officiële WFT docenten en dus betrouwbaar.

Deze samenvatting biedt jou de mogelijkheid om je goed voor te bereiden op het eindexamen en de lesstof sluit perfect aan op dit wft-basis-examen. Met het gebruik van deze samenvatting is het slagingspercentage maar liefst 98%.

Het is goed om je te realiseren dat je het examen onbeperkt kunt blijven maken. Slaag je toch niet de eerste keer, dan kun je het gewoon opnieuw proberen.

Informatie

Inhoud

Slaaggrens

Tijdsduur

Studiebelasting

Niveau

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Basis examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Is dit de meest recente samenvatting voor WFT Basis?

Is WFT Basis moeilijk?

WFT Basis tips?

Hoelang is de studiebelasting voor de WFT Basis samenvatting

Training Inhoud

Uitklappen

Module 1: De klant

Module 2: Marktpartijen
Module 3: Financiële producten
Module 4: Verzekeringsproducten
Module 5: Regels in financiële dienstverlening
Module 6: Vaardigheden

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart
99,95

Training Includes

  • 26 Lessen
  • 127 Onderwerpen
  • 6 Toetsen