Gratis Golf examenvragen

Rolf · 8 november 2019

Om in Nederland op een Golfbaan te mogen spelen, moet je een GVB halen. In de praktijk komt het erop neer dat je handicap 54 moet hebben. Hiervoor hoef je tegenwoordig geen praktijk examen meer te doen, iets wat voor 2012 nog wel een verplichting was. Met onze Gratis Golf examenvragen kan je jezelf uitstekend voorbereiden op het golf theorie examen.

Gratis Golf examenvragen

Wil je goed voorbereid naar het GVB examen? maak dan gebruik van onze Gratis GVB Proefexamens met uiteraard de officiële NGF examenvragen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

De gratis Golf examens bestaan uit 10 tot 30 vragen, het onderwerp is als volgt samengesteld.

  • 3 examens - 10 vragen
  • 13 examens - 30 vragen

In principe hoef je alleen met een marker (iemand die minimaal handicap 54 heeft) 9 holes te lopen. Als je tijdens deze ronde voldoende punten scoort (gelijk aan handicap 54) dan zal je het gvb halen.

Slagingspercentage

He slagingspercentage op de gratis golf oefenexamens is 70%. Je dient dus 70% van de gestelde vragen juist te beantwoorden om een onderwerp te behalen.

Kan ik direct een GVB halen?

Nee, je dient eerst een GVB theorie examen af te leggen. Het theorie examen bestaat uit 30 vragen. Om het GVB theorie examen te halen moet je dus een GVB theorie examen maken, dat je hier GRATIS kan oefenen. We hebben de GVB vragen in verschillende categorieën ingedeeld, om zodoende gemakkelijker te kunnen oefenen.

Zijn de gratis Golf examenvragen echt gratis?

Ja, ze zijn 100% gratis en je kunt zoveel oefenen als je wilt.

Over de trainer

Rolf

15 Trainingen

Niet aangemeld

Training Inhoud

  • 16 Toetsen
  • Training Certificaat