logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

Proefexamen Wettelijke Kaders [Coördinator Beveiliging]

Deze 10 Examengerichte SVPB proefexamens wettelijke kaders voor Coördinator beveiliging bevatten alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De 400 examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2022 van het SVPB.

ToetsJeKennis ·8 mei 2023

Met dit Proefexamen Wettelijke Kaders Coördinator Beveiliging heb je de beste voorbereiding op het eindexamen. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma dat geldt vanaf 1 augustus 2022.

Het proefexamen bereidt je voor op het vakkennis examens van het SVPB examen. De opgaven in het proefexamen geven een goede weergave van de inhoud, de moeilijkheidsgraad en de manier van vragen stellen straks op het officiële examen. Van de kerncompetenties komen onder andere kerncompetentie 4: Coördineert beveiligingswerkzaamheden en 5: Rapporteert en draagt bij aan plannen worden afwisselend behandeld, voor het examen.

Voor wie is het Coördinator Beveiliging examen?

Het behalen van het diploma voor het Coördinator Beveiliging examen is voor iedereen die graag wil doorgroeien en leiding wil geven aan een team beveiligers. Als beveiliger heb je ervaring in het beveiliging vak, kun je goed organiseren en ben je op de hoogte van beveiliging technische zaken. Met de proefexamens heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma Coördinator Beveiliging kun je aan de slag als leidinggevende binnen de beveiligingsbranche.

Informatie

Wettelijke kaders (10 examens met 40 vragen per examen)

Net zoals het eindexamens bestaan de onderdelen uit dertig of veertig vragen. Daarnaast dien je net als op het eindexamen 67% van de vragen goed te beantwoorden.

De slaaggrens voor het Coördinator Beveiliging examen is vastgesteld op 67%. In het proefexamen Coördinator Beveiliging is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen Coördinator Beveiliging die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het Coördinator Beveiliging examen kan je maximaal 40 punten behalen. Om te slagen moet je 27 punten behalen.

Voor het Coördinator Beveiliging examen heb je 40 minuten de tijd.

Is Coördinator Beveiliging moeilijk?

In principe is Coördinator Beveiliging niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

Coördinator Beveiliging Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de Coördinator Beveiliging vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Over de trainer

ToetsJeKennis

31 Trainingen

Nog niet gestart

Training Includes

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificate