PE Pensioen Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 PE pensioen oefenexamens zitten alle 120 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze PE Pensioen Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen wft PE Pensioen. Je kunt ieder oefenexamen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op en sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen van 1 april 2020.

Voor wie is dit proefexamen wft PE Pensioen?

Het proefexamen wft PE Pensioen is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE Pensioen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het wft Pensioen PE examen. Deze 5 unieke oefenexamens sluiten perfect aan waardoor je gemakkelijk je opleiding/training kunt combineren met onze oefenexamens PE Pensioen.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT Pensioen oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het oefenexamen pe pensioen uit 24 vragen. Het aantal punten dat je maximaal kan behalen is 32 en is als volgt samengesteld :

  • 16 KB vragen (16 punten)
  •   8 VC vragen (16 punten)

Onze oefenexamens zijn daarmee exact hetzelfde als het wft pensioen PE examen. Bovendien maken onze wft PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor de pe pensioen oefenexamens is net als het examen vastgesteld op 68%. Je kunt  maximaal 32 punten behalen en om te slagen moet je 22 punten behalen.

Advies! Je kunt in het 16 punten scoren met KB vragen en 16 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 50% van je score kunt behalen.

Slagingspercentage wft pensioen pe

Het slagingspercentage voor het wft pensioen pe, van alle examenkandidaten in de periode april 2019 tot april 2020, is volgens het CDFD 91%.  Hieruit blijkt dat het te doen is, maar een goede voorbereiding heb je wel nodig. 

PE Pensioen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de pe pensioen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op al je vragen m.b.t het pe pensioen examen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Voor het WFT Pensioen examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE Pensioen moeilijk?

Welnee, pe pensioen is niet moeilijk als je de juiste voorbereiding treft. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens pe pensioen. In de afgelopen jaren behaalden onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage met onze oefenexamens  (98%) en scoren we een 8 als beoordeling.

WFT Pensioen PE examen reserveren
In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft pe pensioen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.
Kosten PE Pensioen examen
De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe pensioen samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5  proefexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe examen. 

5 PE Pensioen oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 120 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE Pensioen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle actualiteiten die aan bod komen tijdens het examen en is voorzien van 2 PE Pensioen Oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat