logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

PE Schade Zakelijk Oefenexamens 2023/2024

  • 5 CDFD Oefenexamens
  • 120 examenvragen

Met deze PE Schade Zakelijk oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2023 en gelden tot 31 maart 2024.

Kennisweb ·12 april 2023

Voor wie zijn deze oefenvragen?

Deze oefenvragen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie PE schade zakelijk volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze 5 oefenexamens sluiten naadloos aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT schade zakelijk oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? Onze samenvatting voor maar €99,95 inclusief 5 oefenexamens is de meest ideale training ter voorbereiding op je examen. 

Informatie

Het PE schade zakelijk examen bestaat uit 24 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 15 KB vragen (15 punten)
  •   9 VC vragen (18 punten)

Deze oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD PE schade zakelijk examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2023. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het pe schade zakelijk oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. In het PE schade zakelijk examen kan je maximaal 33 punten behalen. 

Advies! Je kunt in het examen 15 punten scoren met KB vragen en 18 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 56% van je score kunt behalen.

pe wft schade zakelijk slagingspercentage

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe schade zakelijk was in de periode april 2023 tot april 2024 volgens het CDFD 93,5%. 

Voor het PE schade zakelijk examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE schade zakelijk moeilijk?

In principe is PE schade zakelijk niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij een PE schade zakelijk samenvatting voor je) en gebruik je onze examentraining pe schade zakelijk.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis (Initieel)
WFT Schadeverzekering particulier (Initieel)
WFT Schadeverzekering zakelijk (Initieel)

Onderliggende beroepskwalificatie onderhouden?
als je het PE-examen Adviseur Schadeverzekering zakelijk examen behaald heb je tevens de onderliggende beroepskwalificatie Adviseur Schadeverzekering particulier behaald.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE Schade Zakelijk examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met deze examens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen van 1 april 2023.

In principe is het PE Schade zakelijk examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2022 tot maart 2023 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Maak gebruik van goede oefenexamens

Herhaling is de truc

Maak gebruik van de samenvatting die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het PE Schade zakelijk examen bestaat uit 24 vragen waarvan 15 KB vragen (15 punten) 9 VC vragen (18 punten).

examen reserveren

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart

Training Includes

  • 1 Les
  • 6 Toetsen