PE Schade Zakelijk Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 PE Schade Zakelijk oefenexamens zitten alle 160 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Rene · 29 januari 2021

Met deze PE Schade Zakelijk oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Je kunt ieder oefenexamen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie zijn deze oefenvragen pe schade zakelijk?

Deze oefenvragen pe schade zakelijk zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie PE schade zakelijk volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze 5 oefenexamens sluiten naadloos aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT schade zakelijk oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe schade zakelijk samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe schade zakelijk examen. 

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het PE schade zakelijk examen bestaat uit 23 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 16 KB vragen (16 punten)
  •   8 VC vragen (16 punten)

Deze oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het PE schade zakelijk examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het pe schade zakelijk oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het PE schade zakelijk examen kan je maximaal 32 punten behalen. Om te slagen moet je 22 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 14 punten scoren met KB vragen en 18 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 56% van je score kunt behalen.

pe wft schade zakelijk slagingspercentage

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe schade zakelijk was in de periode april 2019 tot april 2020 volgens het CDFD 93,5%. 

PE schade zakelijk Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de pe schade zakelijk vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Voor het WFT schade zakelijk examen heb je 75 minuten de tijd.

Is PE schade zakelijk moeilijk?

In principe is PE schade zakelijk niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij de perfecte PE schade zakelijk samenvatting voor je) en gebruik je onze examentraining pe schade zakelijk. Volgens het CDFD behaalde tussen april 2019 en april 2020 93,5% van de examenkandidaten de PE schade zakelijk module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.

WFT schade zakelijk PE examen reserveren
In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft pe schade zakelijk snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.
Kosten PE schade zakelijk examen
De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

5 PE schade zakelijk oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 160 unieke PE schade zakelijk examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE schade zakelijk Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd en is voorzien van 2 unieke PE schade zakelijk Oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de bundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat