PE Zorg Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 PE Zorg oefenexamens zitten alle 100 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020. Officiële examens
Rene · 29 januari 2021

Met deze PE Zorg Oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen wft PE zorg. Je kunt ieder oefenexamen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze PE zorg examens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit PE zorg oefenexamen?

Dit PE zorg oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE zorg volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het wft PE zorg examen. Deze 5 unieke oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met een opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding wft PE zorg elders volgen en met onze oefenexamens PE zorg combineren.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT zorg oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het PE zorg oefenexamen bestaat uit 20 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 12 KB vragen (12 punten)
  •   8 VC vragen (16 punten)

Het oefenexamen PE zorg is hiermee exact hetzelfde als het CDFD wft PE zorg examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft pe zorg oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen. In het PE zorgexamen kan je maximaal 28 punten behalen. Om te slagen moet je 20 punten behalen. Advies! Je kunt in het examen 16 punten scoren met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 57% van je score kunt behalen.

Slagingspercentage wft pe zorg

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe zorg was in de periode april 2019 tot april 2020 volgens het CDFD 88.7%.

PE Zorg Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de pe zorg vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.
Voor het WFT zorg examen heb je 60 minuten de tijd.
Is PE zorg moeilijk?
In principe is PE zorg niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij de perfecte PE zorg samenvatting voor je) en gebruik je onze examentraining pe zorg . Volgens het CDFD behaalde tussen april 2019 en april 2020 88,7% van de examenkandidaten de PE zorg module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.
WFT PE Zorg examen reserveren

In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft pe zorg snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle.
Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.

Kosten PE zorg examen

De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW.

Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe zorg samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe zorg examen. 

5 PE Zorg oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 100 unieke PE zorg examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE Zorg Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze samenvatting is voorzien van 2 unieke PE Zorg Oefenexamens. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Rene

35 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat