logo

PE Zorg Oefenexamens 2023/2024

  • 5 CDFD Oefenexamens
  • 105 examenvragen

Met deze PE Zorg oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2022 en gelden tot 31 maart 2023.

Kennisweb · 3 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
49,95
Get Started

Voor wie is dit oefenexamen?

Dit PE zorg oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE zorg volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het wft PE zorg examen. Deze 5 unieke proefexamens zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met een opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding wft PE zorg elders volgen en met onze oefenexamens PE zorg combineren.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT zorg oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe zorg samenvatting voor maar €99,95 inclusief 5 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je pe zorg examen.

Informatie

Het PE zorg oefenexamen bestaat uit 21 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

  • 11 KB vragen (11 punten)
  • 10 VC vragen (20 punten)

Het oefenexamen PE zorg is hiermee exact hetzelfde als het CDFD wft PE zorg examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2022. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft pe zorg oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het PE zorgexamen kan je maximaal 28 punten behalen. Om te slagen moet je 20 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 16 punten scoren met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 57% van je score kunt behalen.

Slagingspercentage wft pe zorg

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe zorg was in de periode april 2021 tot april 2022 volgens het CDFD 88.7%.

Voor het WFT zorg examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE zorg moeilijk?

In principe is PE zorg niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij de perfecte PE zorg samenvatting voor je) en gebruik je onze examentraining pe zorg . Volgens het CDFD behaalde tussen april 2021 en april 2022 88,7% van de examenkandidaten de PE zorg module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Zorg heb je de volgende modules nodig;

WFT Zorg (Initieel)

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE Zorg examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen van 1 april 2022.

In principe is het PE Zorg examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot maart 2022 88% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Maak gebruik van goede oefenexamens

Herhaling is de truc

Maak gebruik van de samenvatting die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het PE Zorg examen bestaat uit 21 vragen waarvan 11 KB vragen (11 punten) 10 VC vragen (20 punten).

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart
49,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 6 Toetsen