logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

10 x Proefexamen Beveiliging van objecten [Beveiliger]

  • Examengericht
  • 400 examenvragen

Met deze Examengerichte SVPB proefexamens beveiliging van objecten heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van toetstermen van 1 januari 2024 van het SVPB.

ToetsJeKennis · 7 april 2023

Met een Proefexamen Beveiliging van objecten heb je de beste voorbereiding voor het SVPB eindexamen. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma.

TIP: Ben je juist opzoek naar BOA examens?
De Beveiliger en BOA examens zijn wel degelijk wat anders. De BOA Opleiding is geschikt voor personen die werkzaam willen komen te zijn als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA).

Het proefexamen Beveiliger bereidt je voor op het examenonderdeel Beveiliging van objecten basis van het SVPB vakkennis examen. De opgaven in het proefexamen geven een goede weergave van de inhoud, de moeilijkheidsgraad en de manier van vragen stellen straks op het officiële examen. De uiteindelijke kerncompetenties die aan bod komen zijn:

  • Signaleert risico’s en neemt preventieve maatregelen;
  • Treedt repressief op;
  • Voert dienstverlenende taken worden afwisselend behandeld.

Ga je het examen beveiliging van objecten oefenen?

Het behalen van het diploma is voor iedereen die graag in de beveiliging en security wil werken. De vraag naar professionele beveiliging en bewaking van mensen en bedrijven is bovendien groot. Door middel van de proefexamens Beveiliger heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma kun je bijvoorbeeld aan de slag bij de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties en branches.

Informatie

Inhoud

Slaaggrens

Tijdsduur

Over de trainer

ToetsJeKennis

32 Trainingen

Nog niet gestart
€19,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificate