logo

10 x Proefexamen Beveiliging van objecten [Beveiliger]

  • Examengericht
  • 400 examenvragen

Met deze Examengerichte SVPB proefexamens beveiliging van objecten heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van toetstermen van 1 januari 2022 van het SVPB.

Ronald · 7 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
19,95
Get Started

Met een Proefexamen Beveiliging van objecten heb je de beste voorbereiding voor het SVPB eindexamen. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma.

TIP: Ben je juist opzoek naar BOA examens?
De Beveiliger en BOA examens zijn wel degelijk wat anders. De BOA Opleiding is geschikt voor personen die werkzaam willen komen te zijn als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA).

Het proefexamen Beveiliger bereidt je voor op het examenonderdeel Beveiliging van objecten basis van het SVPB vakkennis examen. De opgaven in het proefexamen geven een goede weergave van de inhoud, de moeilijkheidsgraad en de manier van vragen stellen straks op het officiële examen. De uiteindelijke kerncompetenties die aan bod komen zijn:

  • Signaleert risico’s en neemt preventieve maatregelen;
  • Treedt repressief op;
  • Voert dienstverlenende taken worden afwisselend behandeld.

Ga je het examen beveiliging van objecten oefenen?

Het behalen van het diploma is voor iedereen die graag in de beveiliging en security wil werken. De vraag naar professionele beveiliging en bewaking van mensen en bedrijven is bovendien groot. Door middel van de proefexamens Beveiliger heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma kun je bijvoorbeeld aan de slag bij de meest uiteenlopende bedrijven, organisaties en branches.

Informatie

Het proefexamen Beveiliging van objecten bestaat uit 40 vragen. De oefenexamens zijn exact hetzelfde ingericht als je eindexamen. Net zoals op het officiële SVPB examen dien je 67% van de vragen goed te beantwoorden. In onze oefenexamens moet je dus 27 vragen goed beantwoorden om te slagen.

De examens beveiliging van objecten voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het beveiliging van objecten examen is vastgesteld op 67%. In het proefexamen beveiliging van objecten is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van beveiliging van objecten oefenvragen die 100% gelijk zijn aan je examen.

Voor de oefentoets beveiliging van objecten heb je 40 minuten de tijd.

Is beveiliging van objecten moeilijk?

In principe is beveiliging van objecten niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de SVPB opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

Beveiliging Van Objecten Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de beveiliging van objecten vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Over de trainer

Ronald

6 Trainingen

Nog niet gestart
19,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificate