Proefexamen Veilig werken en dienstplanning [Coördinator beveiliging]

Deze 10 Examengerichte SVPB proefexamens veilig werken en dienstplanning voor Coördinator beveiliging bevatten alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De 400 examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2021 van het SVPB.
Rolf · 1 juni 2021

Met dit Proefexamen Veilig werken en dienstplanning (coördinator beveiliging) heb je de best mogelijke voorbereiding. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma dat geldt vanaf 1 augustus 2020.
Het proefexamen bereidt je voor op het vakkennis examens van het SVPB examen. De opgaven in het proefexamen geven een goede weergave van de inhoud, de moeilijkheidsgraad en de manier van vragen stellen straks op het officiële examen. Van de kerncompetenties komen onder andere kerncompetentie 4: Coördineert beveiligingswerkzaamheden en 5: Rapporteert en draagt bij aan plannen worden afwisselend behandeld, voor het examen.

Voor wie is het examen?

Het behalen van het diploma voor het Coördinator Beveiliging examen is voor iedereen die graag wil doorgroeien en leiding wil geven aan een team beveiligers. Als beveiliger heb je ervaring in het beveiligingsvak, kun je goed organiseren en ben je op de hoogte van beveiligingstechnische zaken. Met de proefexamens heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma Coördinator Beveiliging kun je aan de slag als leidinggevende binnen de beveiligingsbranche.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur

Veilig werken en dienstplanning (5 examens met 40 vragen per examen)

Net zoals het eindexamens bestaan de onderdelen uit dertig of veertig vragen. Daarnaast dien je net als op het eindexamen 67% van de vragen goed te beantwoorden. Het behalen van het diploma voor het Coördinator Beveiliging examen is voor iedereen die graag wil doorgroeien en leiding wil geven aan een team beveiligers. Als beveiliger heb je ervaring in het beveiligingsvak, kun je goed organiseren en ben je op de hoogte van beveiligingstechnische zaken. Met de proefexamens heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma Coördinator Beveiliging kun je aan de slag als leidinggevende binnen de beveiligingsbranche.

Onze Veilig werken en Dienstplanning oefenexamens zijn exact hetzelfde als het officiële examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 augustus 2020. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het Veilig werken en dienstplanning examen is vastgesteld op 67%. In het proefexamen Veilig werken en dienstplanning is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van oefenvragen die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het Veilig werken en dienstplanning examen kan je maximaal 30 punten behalen. Om te slagen moet je 21 punten behalen.

Voor het Veilig werken en dienstplanning examen heb je 40 minuten de tijd.

Is Veilig werken en dienstplanning moeilijk?

In principe is Veilig werken en dienstplanning niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de SVPB opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

Veilig werken en dienstplanning Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de Veilig werken en dienstplanning databank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

5 Veilig Werken En Dienstplanning oefenexamens

Maandelijks onbeperkt toegang tot 300 unieke examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het SVPB.

€9,95

Over de trainer

Rolf

15 Trainingen

Niet aangemeld
€ 9,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 5 Toetsen
  • Training Certificaat