contact

Neem contact op

Heb je een vraag? Raadpleeg hieronder eerst de meest gestelde vragen. Als je het antwoord op jouw vraag niet kunt vinden, neem dan contact op via mail of telefoon.

ma – vr 09:00 – 18:00 uur

ma – vr 09:00 – 22:00 uur

over oefenexamens

Sluiten de oefenexamens aan bij het echte examen?

Jazeker! Alle docenten/opleiders worden gevraagd om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het echte examen. 

Ik zie een fout in een examen. Hoe kan ik dat melden?

Examens en trainingen worden beheerd door erkende docenten. Wij van ToetsJeKennis beheren het platform waarop zij hun lesmateriaal aanbieden. 

Als je vragen op opmerkingen hebt over het lesmateriaal, kan je die rechtstreeks aan de docent voorleggen.

Klik hiervoor op zijn/haar afbeelding of naam in de training. Je kunt dan direct met de docent mailen. 

Hoe start ik met een examen?

Als je een examen wilt starten klik je aan de linkerkant op ‘trainingen’. Je ziet dan alle trainingen die actief zijn binnen jouw account. Als je klikt op de gewenste trainingen kom je in de trainings-omgeving.

abonnementen

Hoe stop ik mijn abonnement?

Je abonnement stopzetten is heel gemakkelijk. Als je ingelogd bent klik je linksonder in je beeldscherm op ‘mijn account’ > ‘abonnement’. Klik daarna op annuleren. 

 

Een abonnement is altijd 30 dagen geldig na de dag van betaling. Je ziet dus direct tot wanneer je nog toegang hebt nadat je het abonnement hebt stopgezet.

Ik wil geen abonnement maar wel kunnen oefenen. Kan dat?

Niet alle trainingen en/of oefenexamens zijn een abonnement. De trainer/docent bepaald zelf of zijn/haar trainingen in abonnement word aangeboden of niet. 

Als de training van je keuze een abonnement is, dan kan je direct na aankoop deze annuleren. Op deze manier heb je gegarandeerd nog 30 dagen toegang, maar zal er niet opnieuw een incasso plaatsvinden.

Hoe werkt een abonnement?

Een abonnement werkt heel eenvoudig. Een training/cursus koopt je via ideal of creditcard. Als je langer dan 30 dagen gebruik wilt maken van je abonnement hoef je niets te doen. Het systeem zal automatisch na 30 dagen opnieuw het abonnement incasseren.

Let wel op dat je deze stopzet zodra je de training niet meer nodig hebt. Om dit te doen volg je de stappen in “Hoe stop ik mijn abonnement” (hierboven)

ma – vr 09:00 – 17:00 uur