logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

Proefexamen Beveiliging van Objecten [Coördinator beveiliging]

Deze 10 Examengerichte SVPB proefexamens beveiliging van objecten voor Coördinator beveiliging bevatten alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De 400 examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2023 van het SVPB.

ToetsJeKennis · 1 april 2023

Met dit Proefexamen Beveiliging van Objecten Coördinator heb je de best mogelijke voorbereiding. De examenvragen sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma dat geldt vanaf 1 augustus 2023.
Het Coördinator Beveiliging proefexamen ‘Beveiliging van Objecten’ bereidt je voor op het vakkennis examens van het SVPB examen. De opgaven in het proefexamen geven een goede weergave van de inhoud, de moeilijkheidsgraad en de manier van vragen stellen straks op het officiële examen. Van de kerncompetenties komen onder andere kerncompetentie 4: Coördineert beveiligingswerkzaamheden en 5: Rapporteert en draagt bij aan plannen worden afwisselend behandeld, voor het examen.

Voor wie is het Coördinator Beveiliging examen?

Het behalen van het diploma voor het Coördinator Beveiliging examen is voor iedereen die graag wil doorgroeien en leiding wil geven aan een team beveiligers. Als beveiliger heb je ervaring in het beveiligingsvak, kun je goed organiseren en ben je op de hoogte van beveiligingstechnische zaken. Met de proefexamens heb je de maximale voorbereiding op het officiële examen. Het officiële examen doe je uiteindelijk via de SVPB. Eenmaal in het bezit van het diploma Coördinator Beveiliging kun je aan de slag als leidinggevende binnen de beveiligingsbranche..

Informatie

Inhoud

Slaaggrens

Tijdsduur

FAQ

Is Coordinator Beveiliging Van Objecten?

Coordinator Beveiliging Vragenbank

Over de trainer

ToetsJeKennis

32 Trainingen

Nog niet gestart
€19,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificate