logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd
CBR,

Motor oefenexamen

Het CBR Motor oefenexamen is dé ultieme voorbereiding op het motortheorie-examen. Met realistische oefenvragen, diverse verkeerssituaties en gedetailleerde feedback, bereidt dit examenpakket je grondig voor op het behalen van je motorrijbewijs. Vergroot je kennis, vertrouwen en slaagkansen met dit complete en effectieve oefenmateriaal. Word een zelfverzekerde en veilige motorrijder.

ToetsJeKennis · 6 april 2023

Bereid je voor op je examen met het Motor oefenexamen van ToetsJeKennis.nl. Onze oefenexamens sluiten naadloos aan op de CBR Motor Theorie examens. Je motor theorie leren door middel van boeken, kan werken. Maar door online te oefenen met oefenexamens van ToetsJeKennis.nl weet je bijna zeker dat je slaagt!

Motor oefenexamen

Het Motor oefenexamen bestaat net zoals het examen van het CBR uit 50 vragen.

De oefenexamens bestaan uit twee onderdelen:

  • Verkeersregels
  • Verkeersinzicht

Omdat de online leeromgeving van ToetsJeKennis.nl enorm lijkt op het programma van het CBR theorie examen, weet je precies wat je tijdens het examen kunt verwachten.

Waarde Motor Theorie examenvragen

Het Motor Oefenexamen van ToetsJeKennis.nl bevat 50 vragen. De onderdelen worden door elkaar behandeld. Daarnaast gelooft ToetsJeKennis.nl in de kracht van het herhalen. Daarom worden vragen herhaald en willekeurig gesteld.

Van de 50 vragen moet je minimaal 44 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Hoe gaat het CBR Motor theorie examen in z’n werk?

De meeste mensen kiezen voor het regulier theorie-examen Motor (A). Dit examen wordt gehouden in een examenzaal. Je krijgt een examenunit aangewezen door een van de CBR medewerkers en legt vervolgens individueel het examen af. De examenvragen verschijnen op een touch-screen, waarna je de ze beantwoordt. Voor het examen heb je maximaal dertig minuten de tijd. Nadat je alle vragen hebt beantwoord, krijg je de resultaten te zien.

Tijdsduur oefenexamen

Het totale oefenexamen duurt ongeveer dertig minuten.

Let op! Wanneer je je Motor Theorie examen hebt behaald, is deze anderhalf jaar geldig. Haal dus zo snel mogelijk hierna ook je praktijkexamen

MOTOR oefenexamens specificaties

  • Sluit naadloos aan op het CBR eindexamen Motor Theorie.
  • Unieke vragen, exclusief voor ToetsJeKennis.nl gemaakt.
  • Je oefent wanneer je zelf wilt, er zit geen datum limiet op.
  • Je kunt ieder Motor oefenexamen 2 keer doen.
  • Stel direct vragen aan de docent via het CBR Motor forum.

Over de trainer

ToetsJeKennis

33 Trainingen

Nog niet gestart
€9,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 25 Toetsen
  • Training Certificate