logo

VCA

proefexamen 2022

Ga je binnenkort een VCA examen doen en wil je zeker weten of je er klaar voor bent? Met deze vca proefexamens heb je de beste voorbereiding. Deze officiële examens sluiten aan op de meest recente toetstermen en worden gesteld in de nieuwe stijl.

proefexamens

€19,95

10 proefexamens volgens de meest recente toetstermen

VCA

proefexamen

Het VCA proefexamen is bedoeld voor personen en bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico (gezien vanuit de opdrachtgever) en hiervoor het VCA certificaat willen behalen. 

Een VCA certificaat kan worden gezien als een diploma VCA voor het succesvol afronden van een VCA training. VCA certificering is noodzakelijk om aan te tonen dat je een VCA training hebt gevolgd en weet hoe je veilig moet werken.

Ieder proefexamen bevat 10 verschillende oefenexamens die exact hetzelfde aantal examenvragen hebben als het officiële examen. 

trainingen

vca oefenexamens

VCA

diploma

Wanneer je in het bezit bent van het VCA diploma, dan ben je in staat om op bouwplaatsen te werken waar het VCA diploma een verplichting is. 

Het VCA diploma wordt steeds meer verplicht gesteld door opdrachtgevers om het aantal ongelukken op de werkvloer te verminderen.  
VCA is geen wettelijke regeling maar speelt in op wettelijke regelingen en/of vult deze aan. Als men VCA heeft, kan men aantonen dat aan een aantal wettelijke verplichtingen volgens de Arbo-wet is voldaan.

Indien bij een voor VCA te certificeren bedrijf sprake is van meerdere vestigingen (hoofdvestiging, nevenvestigingen, etc.), dient de audit door de certificatie-instelling te worden uitgevoerd alsof elke vestiging een apart certificaat dient te hebben.

vca examen
0 %
slaagt in 1 keer voor het vca basis en vca vol examen
0 %
geeft aan dat de examenvragen heel goed aansluiten op het examen
+ 0 k
aantal VCA cursisten in de afgelopen 5 jaar

VCA

certificering

Voor de organisatie met een VCA certificaat zijn de belangrijkste voordelen:

VCA

examen

Nog keihard aan de bak of gaat het eigenlijk al best wel lekker? Het VCA Proefexamen is de beste methode om je VCA kennis te testen.

Het behalen van het VCA examen is één van de vereisten om aan de VCA standaards te voldoen. Op onze website kan je alle VCA diploma’s oefenen. Om het VCA examen met succes af te kunnen ronden, is het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Maak daarom gebruik van één van de officiële proefexamens VCA en zie direct de uitslag van je examen.

“alle proexamens 3 x gedaan en geslaagd met een score van 92%”

Op advies van mijn collega ruim van tevoren begonnen, en heb met regelmaat oefenexamens gemaakt. Het resultaat was geweldig. Had niet gedacht met zo’n resultaat te slagen.

image-of-confident-attractive-young-african-americ-EZEFAFT.jpg
Raymond Brenner
RVB infra

Veelgestelde vragen