logo

SVPB Oefenexamen Waarnemen [Beveiliger]

5 Examengerichte SVPB oefenexamens waarnemen voor de opleiding beveiliger bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 januari 2022 van het SVPB.

Ronald · 6 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
9,95
Get Started

Met dit SVPB Oefenexamen Waarnemen heb je de best mogelijke voorbereiding op je eindexamen. De examenvragen en films sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma dat geldt vanaf 1 augustus 2022. Door svpb waarnemen te oefenen bereid je jezelf goed voor op het vakkennis examens van het SVPB examen. 

TIP: Ben je juist opzoek naar BOA examens?
De Beveiliger en BOA examens zijn wel degelijk wat anders. De BOA Opleiding is geschikt voor personen die werkzaam willen komen te zijn als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA).

SVPB waarnemen oefenen?

Waarnemen is het bewust worden van onze omgeving en we gebruiken hiervoor onze zintuigen en onze hersenen. Onze zintuigen gebruiken we om te kunnen zien, horen, ruiken, proeven en voelen en onze hersenen gebruiken we om de prikkels die we via onze zintuigen binnenkrijgen te verwerken.
Noteren is het opschrijven, inschrijven, optekenen of aantekenen van feitelijkheden die je hebt waargenomen.

Ga je het svpb waarnemen oefenen, dan krijg je 5 maal een korte film te zien, waarna je er vragen over moet beantwoorden. Je dient voor deze proefexamens net als op het eindexamen 67% van de vragen goed te beantwoorden.

Informatie

Het SVPB Oefenexamen Waarnemen bestaat 5 videos met ieder 10 vragen.

  • Je krijgt een korte video te zien
  • Er worden 10 vragen gesteld over de gebeurtenissen in de video

Onze SVPB Oefenexamen Waarnemen zijn exact hetzelfde als het svpb examen en voldoen aan de svpb toetseisen van 1 augustus 2022. 

De slaaggrens voor het examen svpb waarnemen en noteren is vastgesteld op 67%. In het svpb oefenexamen is dit gelijk gesteld. Hierdoor ben je verzekerd van svpb oefenexamens die 100% gelijk zijn aan je examen.

In het svpb examen kan je maximaal 10 punten in behalen. Om te slagen moet je 7 punten behalen.

Voor het svpb examen heb je 40 minuten de tijd.

Is SVPB Waarnemen moeilijk?

In principe is SVPB Waarnemen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

SVPB Waarnemen vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de SVPB Waarnemen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Over de trainer

Ronald

6 Trainingen

Nog niet gestart
9,95

Training Includes

  • 6 Lessen
  • 1 Onderwerp
  • 6 Toetsen
  • Training Certificate