logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

SVPB Oefenexamen Waarnemen [Beveiliger]

5 Examengerichte SVPB oefenexamens waarnemen voor de opleiding beveiliger bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 januari 2023 van het SVPB.

ToetsJeKennis · 6 april 2023

Met dit SVPB Oefenexamen Waarnemen heb je de best mogelijke voorbereiding op je eindexamen. De examenvragen en films sluiten naadloos aan bij het SVPB examenprogramma dat geldt vanaf 1 augustus 2023. Door svpb waarnemen te oefenen bereid je jezelf goed voor op het vakkennis examens van het SVPB examen. 

TIP: Ben je juist opzoek naar BOA examens?
De Beveiliger en BOA examens zijn wel degelijk wat anders. De BOA Opleiding is geschikt voor personen die werkzaam willen komen te zijn als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA).

SVPB waarnemen oefenen?

Waarnemen is het bewust worden van onze omgeving en we gebruiken hiervoor onze zintuigen en onze hersenen. Onze zintuigen gebruiken we om te kunnen zien, horen, ruiken, proeven en voelen en onze hersenen gebruiken we om de prikkels die we via onze zintuigen binnenkrijgen te verwerken.
Noteren is het opschrijven, inschrijven, optekenen of aantekenen van feitelijkheden die je hebt waargenomen.

Ga je het svpb waarnemen oefenen, dan krijg je 5 maal een korte film te zien, waarna je er vragen over moet beantwoorden. Je dient voor deze proefexamens net als op het eindexamen 67% van de vragen goed te beantwoorden.

Informatie

Inhoud

Slaaggrens

Tijdsduur

Over de trainer

ToetsJeKennis

32 Trainingen

Nog niet gestart
€9,95

Training Includes

  • 6 Lessen
  • 1 Onderwerp
  • 6 Toetsen
  • Training Certificate