logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

BOA Samenvatting

  • 500 Oefenvragen
  • Samenvatting Oefenstof
  • Examengericht

Deze BOA Samenvatting is geschikt voor personen die in Nederland als een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) als beëdigd functionaris bevoegd wil zijn tot opsporing van bepaalde strafbare feiten. De samenvatting en oefenexamens betreffen enkel de belangrijke wetenschap en aandachtspunten om je klaar te stomen voor het officiële examen.

ToetsJeKennis · 11 april 2023

Wil je BOA worden, dan heb je specifieke kennis en vaardigheden nodig. Zo moet je kennis hebben m.b.t. het strafrecht, maar je moet ook een proces-verbaal kunnen opmaken.

Iedereen die BOA wil worden moet een basisopleiding volgen. Als je deze met goed gevolg behaald dan ontvang je een BOA getuigschrift. Deze zelfstudie voldoet aan de eisen voor de basis opleiding.

TIP: Wil je alleen boa examen oefenen?
Met het BOA Proefexamens maandabonnement heb je de beschikking over 10 examens die je onbeperkt kunt oefenen voor maar €19,95

Wat leer je in deze BOA samenvatting

In deze samenvatting leer je de basisvaardigheden zoals het voeren van een gesprek en een proces-verbaal opmaken. Als je wilt weten wat je allemaal moet kennen, kijk dan even bij de beleidsregels boa. Als je deze BOA Opleiding volgt heb je hiernaast geen andere opleiding of oefenmateriaal nodig.

Inhoud

Het pakket bevat een samenvatting van de belangrijkste onderwerpen en feiten die je op het examen kunt verwachten. In dit pakket wordt dit gekoppeld met 10 proefexamens die 500 examenvragen bevatten die naadloos aansluiten op het officiële examen.

Training Inhoud

Uitklappen
Les Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps

Over de trainer

ToetsJeKennis

33 Trainingen

Nog niet gestart
€29,95

Training Includes

  • 18 Lessen
  • 48 Onderwerpen
  • 10 Toetsen
  • Training Certificate