PE Consumptief Krediet examen 2022/2023

 • 5 CDFD Oefenexamens
 • 150 examenvragen

Dit PE Consumptief Krediet examen bevat alle examenvragen die je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2022.

Rene ·31 maart 2022

Dit pe consumptief krediet examen is bedoeld voor financieel professionals die een studie adviseur consumptief krediet volgen en extra oefenmateriaal willen hebben en zijn gericht op het CDFD eindexamen. Dit is de ideale combinatie met je opleiding of training. Deze training bevat 5 oefenexamens die naadloos aansluiten op de toetstermen van het CDFD examen die per 1 april 2022 gelden.

WFT of PE examen?

Klik hier als je het WFT Consumptief Krediet examen nodig hebt i.p.v. deze PE examens. Deze PE examens en examenvragen behandelen namelijk de actualiteit van Consumptief krediet.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? Maak dan gebruik van de pe consumptief krediet samenvatting voor slechts €69,95 inclusief 5 oefenexamens is dit de meest ideale voorbereiding. 

Informatie

Het examen bestaat uit 22 vragen en je kunt maximaal 30 punten scoren. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 14 KB vragen (14 punten)
 •   8 VC vragen (16 punten)

Onze PE Consumptief Krediet examens zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD eindexamen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2022. Bovendien maken onze PE trainers exclusieve examenvragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Het slagingspercentage van het PE consumptief krediet examen was in de periode april 2021 tot maart 2022 volgens het CDFD 90,3%. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98,7%.

Voor het PE consumptief krediet examen heb je 60 minuten de tijd.

Om het PE consumptief krediet examen te kunnen doen heb je de volgende onderliggende modules nodig:

WFT Basis examen (initieel)
WFT Consumptief krediet examen (initieel)

Als je ook PE hypothecair krediet gaat doen, dan heb je de onderstaande module nodig;

PE Hypothecair Krediet examen

(Je hoeft dan de module PE Consumptief Krediet niet te doen)

Reserveer nu je examen

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE Consumptief Krediet examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen van 1 april 2022.

PE consumptief krediet is NIET vervallen! Per 1 april 2019 mag een adviseur Hypothecair Krediet ook adviseren over consumptieve kredieten. Als je ook je PE hypothecair krediet nog gaat doen kan je hierdoor deze module laten vallen.

In principe is het PE consumptief krediet examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot maart 2022 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:

 1. Maak gebruik van goede oefenexamens
 2. Herhaling is de truc
 3. Maak gebruik van de samenvatting die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het PE consumptief krediet examen bestaat uit 22 vragen waarvan 14 KB vragen (14 punten), 8 VC vragen (16 punten).

Over de trainer

Rene

41 Trainingen

Aanmelden
€ 29.95

Training Inhoud

 • 1 Les
 • 6 Toetsen