logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

PE Consumptief Krediet examens 2023/2024

 • 5 CDFD examens
 • 120 examenvragen

Deze PE Consumptief Krediet examens bevat alle examenvragen die je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2023.

Kennisweb ·5 april 2023

Voor wie zijn deze examens?

Deze examens zijn bedoeld voor adviseurs die hun adviesbevoegdheid voor Adviseur Consumptief krediet in stand willen houden en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze unieke oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en daarom goed te combineren met je opleiding/training. 

Klik hier als je op zoek bent naar wft consumptief krediet examens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe consumptief krediet samenvatting voor maar €99,95. In combinatie met onze 5 proefexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe examen.

Informatie

Ieder oefenexamen bestaat uit 26 vragen waarvoor je maximaal 35 punten kunt scoren. Het examen is als volgt samengesteld :

 • 17 KB vragen (17 punten)
 •   9 VC vragen (18 punten)

Deze oefenexamens pe consumptief krediet zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2023. Bovendien maken onze trainers exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het wft pe consumptief krediet oefenexamen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het PE consumptiefkrediet examen kan je maximaal 35 punten behalen. Om te slagen moet je 24 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 17 punten scoren met KB vragen en 18 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 70% van je score kunt behalen.

Voor het PE consumptief krediet examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE consumptief krediet moeilijk?

In principe is consumptief krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. 

Slagingspercentage pe consumptief krediet

Volgens het CDFD slaagden tussen april 2023 en december 2024 73,3% van alle examen kandidaten. Dit is het laagste aantal van alle PE examens en toont aan dat dit wellicht het moeilijkste examen is. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Om het PE consumptief krediet examen te kunnen doen heb je de volgende onderliggende modules nodig:

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

 • Bereid je lessen en het examen goed voor
 • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
 • Maak gebruik van de samenvattingen
 • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE consumptief Krediet examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen van 1 april 2023.

In principe is het PE Consumptief krediet examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2022 tot maart 2023 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:

 1. Maak gebruik van goede oefenexamens
 2. Herhaling is de truc
 3. Maak gebruik van de samenvatting die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het PE Consumptief krediet examen bestaat uit 26 vragen waarvan 18 KB vragen (17 punten) en 8 VC vragen (18 punten).

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart

Training Includes

 • 1 Les
 • 6 Toetsen