WFT Oefenexamens 2020/2021

WFT oefenexamens 2021/2022

Gloednieuwe WFT oefenexamens (1 april 2021) die voldoen aan de toetstermen van het CDFD. Deze wft oefenexamens zijn ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. In de oefenexamens krijg je altijd exact hetzelfde aantal vragen als in het CDFD examen voorgeschoteld.

WFT samenvattingen 2021/2022

Gloednieuwe WFT samenvattingen (1 april 2021) die voldoen aan de toetstermen van het CDFD. Deze samenvattingen zijn ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. 

5 Garanties

Veel gestelde vragen

Voor welke WFT modules hebben jullie oefenexamens?

We hebben oefenexamens voor: WFT Basis, WFT Consumptief Krediet, WFT Hypothecair Krediet, WFT inkomen, WFT Pensioen, WFT Schade Particulier, WFT Schade Zakelijk, WFT Vermogen en WFT Zorg. Alle oefenexamens zijn natuurlijk up-to-date aan de meest recente toetstermen.

Zijn dit de echte WFT examenvragen?

Natuurlijk! Een oefenexamen dat niet aansluit op het eindexamen is niets waard! Onze docenten zorgen ervoor dat alle WFT oefenexamens naadloos aansluiten op het CDFD examen.

Hoe zien de WFT oefenexamens eruit?

Alle WFT Oefenexamens zijn exact hetzelfde ingericht als de CDFD eindexamens. Dat betekend dat niet alleen de inhoud gelijkwaardig is, maar ook het aantal vragen exact overeenkomt met het eindexamen.