logo

SVPB Oefenexamens

Bereid je optimaal voor met onze examengerichte oefenexamens

1 Les

10 Proefexamens Wettelijke kaders [Beveiliger]

Deze 10 Examengerichte SVPB proefexamens wettelijke kaders voor de opleiding beveiliger bevatten alle onderwerpen die in het examen voorkomen.

See more...

1 Les

10 x Proefexamen Beveiliging van objecten [Beveiliger]

10 Examengerichte SVPB proefexamens beveiliging van objecten voor de opleiding beveiliger bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2023 van het SVPB.

See more...

1 Les

Proefexamen Beveiliging van Objecten [Coördinator beveiliging]

10 Examengerichte SVPB proefexamens beveiliging van objecten [Coördinator] voor de opleiding beveiliger bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2023 van het SVPB.

See more...

1 Les

Proefexamen Veilig werken en dienstplanning [Coördinator beveiliging]

10 Examengerichte SVPB Veilig werken en dienstplanning [Coördinator] voor de opleiding beveiliger bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2023 van het SVPB.

See more...

1 Les

Proefexamen Wettelijke Kaders [Coördinator Beveiliging]

10 Examengerichte SVPB proefexamens Wettelijke Kaders [Coördinator] voor de opleiding beveiliger bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2023 van het SVPB.

See more...

6 Lessen

SVPB Oefenexamen Waarnemen [Beveiliger]

Examengerichte SVPB oefenexamens waarnemen voor de opleiding beveiliger bevat alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2021 van het SVPB.

See more...

Bereik je doelen. Start nu met je voorbereiding!

Het gebruik van SVPB oefenexamens biedt praktijkervaring, versterkt zelfvertrouwen, helpt zwakke punten op te sporen, bevordert efficiënt tijdsbeheer en verhoogt daardoor aanzienlijk de kans op succes in het daadwerkelijke examen.
waarom toetsjekennis

Waarom kiezen voor onze SVPB Oefenexamens

Uitgebreide Dekking

Onze svpb examens dekken alle aspecten van het examen. Van eenvoudige meerkeuze vragen tot complexe scenario's, wij bereiden je voor op alles.

Realistische Ervaring

Onze oefenexamens simuleren de echte examenomgeving. Dit helpt je om je vertrouwd te maken met het examenformaat en om examenstress te verminderen.

Directe Feedback

Na elk oefenexamen ontvang je gedetailleerde feedback over je prestaties. Hierdoor weet je precies waar je staat en waar je aan moet werken.

Voortdurend Bijgewerkt

Onze oefenexamens worden voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de laatste toetstermen. Hierdoor ben je altijd up-to-date.

samenvattingen

Geef je voorbereiding een vliegende start

Gloednieuwe SVPB oefenexamens die voldoen aan de meest recente toetstermen. Deze lesstof is ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. In de oefenexamens krijg je altijd exact hetzelfde aantal vragen als in het echte examen voorgeschoteld.

Met onze oefenexamens kun je je voorbereiding op een hoger niveau brengen. Je krijgt de kans om je kennis te testen, je zwakke punten te identificeren en je zelfvertrouwen te vergroten. Je zult in staat zijn om je examen met vertrouwen tegemoet te gaan, wetende dat je optimaal bent voorbereid.

ing bank
ministerie-van-justitie

Onze gebruikers

Veel gebruikers werken en leren o.a. bij deze bedrijven, instellingen en opleidingen en maken gebruik van de oefenexamens van ToetsJeKennis.

Wat zeggen onze gebruikers

zeer goede WFT basis oefenexamens die toch veel meer inzichten geven dan alleen maar de leerstof
Interesting Facts
Interesting Facts
20/05/2023
altijd handig dat je kan oefenen
Jolanda Bobeldijk
Jolanda Bobeldijk
17/05/2023
Gemakkelijk en duidelijk
Gowrising
Gowrising
16/05/2023
WFT Zorg examen, goed te doen. Duidelijke vraagstelling.
Roellien Duursma
Roellien Duursma
13/05/2023