logo

vaarbewijs 1 & 2

proefexamens 2022

Ga je binnenkort Vaarbewijs 1 of 2 examen doen en wil je zeker weten of je er klaar voor bent? Met deze vaarbewijs proefexamens heb je de beste voorbereiding. 

10 proefexamens

€19,95

vaarbewijs 1

proefexamen

Het oefenexamen vaarbewijs 1 is bedoeld voor cursisten die een zelfstudie of cursus volgen om in het bezit te komen van een Vaarbewijs 1. 

Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het CBR vaarbewijs 1 examen en zijn hierdoor heel goed te combineren met je cursus/zelfstudie.

vaarbewijs trainingen

oefenexamens & trainingen

0 %
slaagt in 1 keer voor het vaarbewijs 1 examen
0 %
geeft aan dat de examenvragen aansluiten op het examen
+ 0
aantal vaarbewijs cursisten in 2022

vaarbewijs 2

examen

Het Klein Vaarbewijs 2 (KVB2) is een aanvulling op KVB1. Met KVB1 in combinatie met KVB2 mag men echter ook op de grotere wateren in Nederland varen met vaarbewijs plichtige schepen zoals genoemd bij Klein Vaarbewijs I.

Wil je het vaarbewijs 2 halen, dan is het verstandig om dat te doen met echte examens die naadloos aansluiten op het CBR examen.

vaarbewijs

examen

Nog keihard aan de bak of gaat het eigenlijk al best wel lekker? Het Vaarbewijs 1 & 2 oefenexamen is de beste methoden om je voor te bereiden op het examen.
“Met deze vaarbewijs proefexamens slaagde ik in 1 keer.”

Ik vond de examenvragen eerlijk gezegd toch best nog lastig. Dankzij de examenvragen van ToetsJeKennis heb ik me erg goed kunnen voorbereiden. Een echte aanrader dus.

marco
Marco
Alphen a/d rijn

Veelgestelde vragen