10 Proefexamens Wettelijke kaders [Beveiliger]

Deze 10 Examengerichte SVPB proefexamens wettelijke kaders voor de opleiding beveiliger bevatten alle onderwerpen die in het examen voorkomen. De 400 examenvragen sluiten aan op de toetstermen van 1 april 2021 van het SVPB.
Ronald · 2 april 2021

Met dit Proefexamen wettelijke kaders heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het SVPB wettelijke kaders examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het SVPB examen van 1 april 2021.

Voor wie is het Proefexamen Wettelijke Kaders?

Het proefexamen wettelijke kaders [beveiliger] is voor personen die een opleiding tot beveiliger doen. Je gaat wettelijke kaders beveiliging oefenen met echte examenvragen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste lesstof tot je beschikking hebt. Met het proefexamen wettelijke kaders voor de opleiding Beveiliger heb je de ideale voorbereiding op het officiële examen. Het examen doe je uiteindelijk via het SVPB. 

Hoe ziet het examen Wettelijke Kaders eruit?

Het examen wettelijke kaders beveiliging bestaat uit 40 vragen.

Dit proefexamen is exact hetzelfde als het SVPB wettelijke kaders examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Net zoals op het officiële SVPB examen dien je 67% van de vragen goed te beantwoorden. Dit proefexamen bestaat dus ook uit 40 vragen. In onze oefenexamens moet je dus 27 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Is Wettelijke kaders moeilijk?

In principe is Wettelijke kaders niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Het maken van oefenexamens is een belangrijke hulp daarbij.

Over de trainer

Ronald

7 Trainingen

Nog niet gestart
€ 9,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 11 Toetsen