Proefexamen Wettelijke kaders [Beveiliger]

10 x Proefexamen Wettelijke Kaders. Hierin zitten alle 400 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 augustus 2020.
Rolf · 2 april 2020

Met dit Proefexamen wettelijke kaders heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het SVPB wettelijke kaders examen. Je kunt ieder examen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het SVPB examen dat per 1 augustus 2020 van kracht is.

Voor wie is het Proefexamen Wettelijke Kaders?

Het proefexamen wettelijke kaders [beveiliger] is voor personen die een opleiding tot beveiliger doen. Je gaat wettelijke kaders beveiliging oefenen met echte examenvragen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste lesstof tot je beschikking hebt. Met het proefexamen wettelijke kaders voor de opleiding Beveiliger heb je de ideale voorbereiding op het officiële examen. Het examen doe je uiteindelijk via het SVPB. 

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur

Het proefexamen wettelijke kaders beveiliging bestaat uit 40 vragen.

Dit proefexamen is exact hetzelfde als het SVPB wettelijke kaders examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 augustus 2020. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Net zoals op het officiële SVPB examen dien je 67% van de vragen goed te beantwoorden. Dit proefexamen bestaat dus ook uit 40 vragen. In onze oefenexamens moet je dus 27 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Voor het Wettelijke kaders examen heb je 40 minuten de tijd.

Is Wettelijke kaders moeilijk?

In principe is Wettelijke kaders niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de SVPB opleiders en gebruik je onze oefenexamens.

Wettelijke kaders Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de wettelijke kaders vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

10 SVPB Wettelijke Kaders Oefenexamens

In dit maandabonnement heb je onbeperkt toegang 400 examenvragen volgens de toetstermen van het SVPB. Opzeggen is eenvoudig, met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

€ 9,95

Alle SVPB Beveiliger Oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot de oefenexamens: Waarnemen Beveiliger (5 examens), Wettelijke Kaders (10 examens) & Beveiliging van Objecten (10 examens). Je kunt maandelijks alle oefenexamens zo vaak je wilt maken. Opzeggen is eenvoudig, met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

€19,95

Over de trainer

Rolf

24 Trainingen

Niet aangemeld
€ 9,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 11 Toetsen
  • Training Certificaat