logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

10 Proefexamens Wettelijke kaders [Beveiliger]

  • Examengericht
  • 400 examenvragen

Met deze Examengerichte SVPB proefexamens wettelijke kaders heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. De oefenexamens sluiten naadloos aan op de toetstermen van 1 januari 2024 van het SVPB.

ToetsJeKennis · 2 april 2023

Voor wie

Deze proefexamens wettelijke kaders is voor personen die een opleiding tot beveiliger doen. Je gaat wettelijke kaders beveiliging oefenen met officiële examenvragen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste lesstof tot je beschikking hebt. Met het proefexamen wettelijke kaders voor de opleiding Beveiliger heb je de ideale voorbereiding op het officiële examen. Het examen doe je uiteindelijk via het SVPB.

TIP: Ben je juist opzoek naar BOA examens?
De Beveiliger en BOA examens zijn wel degelijk wat anders. De BOA Opleiding is geschikt voor personen die werkzaam willen komen te zijn als Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA).

Inhoud

Het examen wettelijke kaders beveiliging bestaat uit 40 vragen.

Dit proefexamen is exact hetzelfde als het SVPB wettelijke kaders examen en voldoen aan de SVPB toetstermen van 1 april 2024. Bovendien maken onze SVPB docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Net zoals op het officiële SVPB examen dien je 67% van de vragen goed te beantwoorden. Dit proefexamen bestaat dus ook uit 40 vragen. In onze oefenexamens moet je dus 27 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Moeilijkheidsgraad

In principe is Wettelijke kaders niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Het maken van oefenexamens is een belangrijke hulp daarbij.

Over de trainer

ToetsJeKennis

33 Trainingen

Nog niet gestart
€19,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 11 Toetsen