logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd

BOA trainingen

Bereid je optimaal voor met onze examengerichte BOA trainingen

Nog niet gestart
boa OV
1 Les

BOA examen

10 CITO BOA examens met 500 examenvragen. Geüpdatet conform de meest recente toetstermen.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
boa ov examens
1 Les

BOA OV examen

15 CITO BOA OV examens met 750 examenvragen. Geüpdatet conform de meest recente toetstermen.

BEKIJKEN

Nog niet gestart
18 Lessen

BOA Samenvatting

CITO BOA Samenvatting inclusief 500 examenvragen. Geüpdatet conform de meest recente toetstermen.

BEKIJKEN

Bereik je doelen. Start nu met je voorbereiding!

Het gebruik van BOA examens en samenvattingen biedt praktijkervaring, versterkt zelfvertrouwen, helpt zwakke punten op te sporen, bevordert efficiënt tijdsbeheer en verhoogt daardoor aanzienlijk de kans op succes in het daadwerkelijke examen. Iedereen die BOA wil worden moet een basisopleiding volgen. Als je deze met goed gevolg behaald dan ontvang je een BOA getuigschrift. Deze zelfstudie voldoet aan de eisen voor de basis opleiding.
waarom toetsjekennis

Waarom kiezen voor onze BOA Trainingen

Uitgebreide Dekking

Onze Boa trainingen dekken alle aspecten van het examen. Van eenvoudige meerkeuze vragen tot complexe scenario's, wij bereiden je voor op alles.

Realistische Ervaring

Onze oefenexamens simuleren de echte examenomgeving. Dit helpt je om je vertrouwd te maken met het examenformaat en om examenstress te verminderen.

Directe Feedback

Na elk oefenexamen ontvang je gedetailleerde feedback over je prestaties. Hierdoor weet je precies waar je staat en waar je aan moet werken.

Voortdurend Bijgewerkt

Onze trainingen worden voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de laatste toetstermen. Hierdoor ben je altijd up-to-date.

proefexamens

Geef je voorbereiding een vliegende start

Gloednieuwe BOA proefexamens die voldoen aan de toetstermen van het EXTH. Deze lesstof is ontwikkeld op basis van het eindexamen en zijn hiermee perfect te combineren met je cursus/opleiding. In de oefenexamens krijg je altijd exact hetzelfde aantal vragen als in het echte examen voorgeschoteld.

Met onze proefexamens kun je je voorbereiding op een hoger niveau brengen. Je krijgt de kans om je kennis te testen, je zwakke punten te identificeren en je zelfvertrouwen te vergroten. Je zult in staat zijn om je examen met vertrouwen tegemoet te gaan, wetende dat je optimaal bent voorbereid.

ing bank
ministerie-van-justitie

Onze gebruikers

Veel gebruikers werken en leren o.a. bij deze bedrijven, instellingen en opleidingen en maken gebruik van de oefenexamens van ToetsJeKennis.