BOA

trainingen 2022

Ga je binnenkort een BOA examen doen en wil je zeker weten of je er klaar voor bent? Met deze BOA proefexamens en opleiding heb je de beste voorbereiding. Deze officiële BOA opleiding sluit aan op de meest recente toetstermen en worden gesteld in de nieuwe stijl.

Oefenexamens

€19,95

10 examens volgens de meest recente toetstermen

BOA

proefexamen

Het BOA proefexamen is bedoeld voor personen aan de slag willen als buitengewoon opsoringsambtenaar. 

Als je bent geslaagd voor dit examen en het erkende BOA getuigschrift hebt behaald kan je aan de slag als handhaver.

Onze training bevat 10 verschillende BOA examens die exact hetzelfde aantal examenvragen hebben als het officiële examen. 

trainingen

BOA oefenexamens

BOA

samenvatting

De BOA samenvatting is geschikt voor personen die in Nederland als een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) als beëdigd functionaris bevoegd wil zijn tot opsporing van bepaalde strafbare feiten.

Iedereen die BOA wil worden moet een basisopleiding volgen. Als je deze met goed gevolg behaald dan ontvang je een BOA getuigschrift. Deze zelfstudie voldoet aan de eisen voor de basis opleiding.

boa handhaving
0 %
slaagt in 1 keer voor het BOA examen
0 %
geeft aan dat de examenvragen heel goed aansluiten op het examen
+ 0
aantal BOA cursisten in 2022

BOA

theorie

In de module rechtskennis komen de onderstaande onderdelen aan bod :

BOA

examen

Nog keihard aan de bak of gaat het eigenlijk al best wel lekker? Het BOA Proefexamen en de samenvatting zijn de beste methode om je BOA rechtskennis te testen.

Het behalen van het BOA examen is één van de vereisten om als BOA handhaver aan de slag te gaan. Om het BOA examen met succes af te kunnen ronden, is het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Maak daarom gebruik van van de officiële proefexamens zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

“De proefexamens hebben mij enorm geholpen. Tijdens mijn examen kreeg ik dezelfde vragen. “

Een aanrader voor iedereen die nog zijn BOA rechtskennis examen moet doen. Zoveel verschillende vragen hebben mij enorm geholpen.

jerrel
Jerrel
BOA Amsterdam

Veelgestelde vragen

Voor welke BOA modules hebben jullie oefenexamens?

We hebben oefenexamens voor BOA en BOA OV

Zijn dit de officiële BOA examenvragen?

Natuurlijk! Een oefenexamen dat niet aansluit op het eindexamen gaat je niet helpen. Onze trainers zorgen ervoor dat alle BOA oefenexamens naadloos aansluiten op het CITO examen.

Hoe zien de BOA oefenexamens eruit?

Alle VCA Oefenexamens zijn examengericht. Dat betekent dat niet alleen de inhoud gelijkwaardig is, maar ook het aantal vragen exact overeenkomt met het eindexamen.