Les 1 van 1
Gestart

Gratis boa examens oefenen

Rolf 12 juli 2021

Gratis BOA examen oefenen

Gratis Boa examen oefenen met 10 gratis vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de meest recente EXTH toetstermen.

Voor wie zijn deze Gratis Boa proefexamens?

Onze gratis Boa proefexamens zijn voor iedereen die in Nederland als een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) als beëdigd functionaris bevoegd wil zijn tot opsporing van bepaalde strafbare feiten. Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) zijn onder andere werkzaam in beroepsgroepen zoals gemeentelijk handhavers, boswachter, milieuambtenaren, parkeercontroleurs, conducteurs en sociaal rechercheurs.

Om het getuigschrift BOA te behalen moeten er 2 examenonderdelen worden gedaan De theorietoets Rechts- en Wetskennis en het vaardigheidsexamen G&Bt. LET OP! De geldigheid van de eindexamenresultaten zijn 5 jaar. Zorg dat je het praktijkonderdeel van het Boa Basisbekwaamheid examen ook zo snel mogelijk behaald.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het boa examen gratis oefenen is hier beschikbaar. Het Gratis Boa oefenexamen bestaat uit 10 vragen.

Je kan hier het boa examen gratis oefenen, dit betekent dat je toegang hebt zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het Boa examen en voldoen aan de EXTH toetstermen. Bovendien maken onze Boa docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je nog een boa examen oefenen? We hebben 5 extra boa proefexamens voor maar €19,95.

De slaaggrens voor deze gratis Boa examenvragen is hetzelfde als het EXTH examen namelijk 70%. Dit houdt in dat je minimaal 70% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis Boa oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Het boa examen gratis oefenen kan hieronder gestart worden. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

Veel gestelde vragen

Ja! Onze vragen worden door BOA docenten gemaakt en beheerd en sluiten naadloos aan op het BOA eindexamen.

Je kunt het examen zo vaak je wilt maken. Als je echter gebruik wilt maken van ruim 250 examenvragen kan je voor €9,95 ook een account aanmaken.

Dat hangt af hoe goed het examen aansluit bij het eindexamen. Vele aanbieders die je online vind hebben sterk verouderd materiaal. De slagingspercentage daar is niet hoger dan 50%. Van al onze cursisten slaagt 98% in 1 keer.

jQuery(document).ready(function($) { var delay = 100; setTimeout(function() { $('.elementor-tab-title').removeClass('elementor-active'); $('.elementor-tab-content').css('display', 'none'); }, delay); });