fbpx
logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis boa examen oefenen

ToetsJeKennis 2 juni 2023

Gratis Boa examen oefenen met 10 gratis vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de meest recente EXTH toetstermen.

Voor wie is dit Gratis Boa oefenexamen?

Dit gratis Boa oefenexamen is voor iedereen die in Nederland als een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) als beëdigd functionaris bevoegd wil zijn tot opsporing van bepaalde strafbare feiten. Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) zijn onder andere werkzaam in beroepsgroepen zoals gemeentelijk handhavers, boswachter, milieuambtenaren, parkeercontroleurs, conducteurs en sociaal rechercheurs.

TIP: Heb je meer oefenstof nodig?
Met de BOA samenvatting heb je beschikking over de lesmateriaal met alle belangrijke feiten die je op het examen kunt verwachten + 10 examens die je onbeperkt kunt oefenen voor maar €29,95

Om het getuigschrift BOA te behalen moeten er 2 examenonderdelen worden gedaan De theorietoets Rechts- en Wetskennis en het vaardigheidsexamen G&Bt. LET OP! De geldigheid van de eindexamenresultaten zijn 5 jaar. Zorg dat je het praktijkonderdeel van het Boa Basisbekwaamheid examen ook zo snel mogelijk behaald.

Inhoud BOA examen

Deze BOA oefentoets bestaat uit 10 vragen. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het Boa examen en voldoen aan de EXTH toetstermen. Bovendien maken onze Boa docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor deze gratis Boa examenvragen is hetzelfde als het EXTH examen namelijk 70%. Dit houdt in dat je minimaal 70% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

Meest gestelde vragen

Wat kost boa examen?

Hoeveel vragen goed bij BOA examen?

Hoe lang duurt een boa examen?

BOA examen tips?