logo
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis bromfiets theorie oefenen

Theo 5 juli 2023

In dit Gratis bromfiets theorie examen zitten 15 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op het officiële CBR examen.

Voor wie zijn deze Gratis bromfiets theorie oefenvragen?

Onze gratis bromfiets theorie oefenvragen zijn gemaakt voor mensen die onderweg zijn naar het behalen van een bromfiets rijbewijs. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor een sterke voorbereiding op het examen.

Informatie

Inhoud

Het Gratis bromfiets theorie oefenexamen bestaat uit 15 vragen. Elke vraag is 1 punt waard.

Omdat het CBR Bromfiets theorie examen oefenen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het officiële examen en voldoen aan de officiële toetstermen.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra Bromfiets theorie oefenexamens voor maar €19,95.

De slaaggrens voor deze gratis scooter theorie examenvragen is hetzelfde als het CBR examen. Dit houdt in dat je minimaal 44 van de 50 van goed moet beantwoorden om te kunnen slagen.

In deze gratis scooter theorie oefentoets kan je maximaal 15 punten behalen Om te slagen moet je daarom 13 punten behalen.

Om het scooter theorie examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.