Les 1 van 1
Gestart

Gratis PE Schade Particulier Oefenexamen

Rene 2 april 2021

Gratis PE Schade Particulier Oefenexamen

In dit gratis pe schade particulier oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit gratis oefenexamen pe schade particulier?

Dit gratis oefenexamen pe schade particulier is bedoeld voor financieel professionals die een studie adviseur PE schade particulier volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Dit oefenexamen sluit perfect aan op het examen en is hierdoor gemakkelijk te combineren met je cursus/training.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis WFT schade particulier oefenexamen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe schade particulier samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je pe schade particulier examen.

Het gratis proefexamen pe schade particulier bestaat uit 10 vragen en is als volgt samengesteld:

  • 8 KB vragen (8 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het pe schade particulier examen. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt. De slaaggrens voor dit gratis proefexamen pe schade particulier is hetzelfde als het cdfd examen namelijk 68%.

In deze gratis proefexamen pe schade particulier kan je maximaal 12 punten behalen Om te slagen moet je daarom 9 punten behalen.

Wil je meer oefenexamens?
We bieden ook 7 volledige oefenexamens pe schade particulier voor maar €29,95.

Om het oefenexamen pe schade particulier gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.