Les 1 van 1
Gestart

gratis proefexamen vca basis

Rolf 6 mei 2021

In dit gratis proefexamen vca basis zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op meest recente toetstermen en worden gesteld in de nieuwe stijl.

Voor wie is dit Gratis Proefexamen VCA Basis?

Dit gratis proefexamen vca basis is bedoeld voor examenkandidaten die een cursus/training VCA Basis volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze proefexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/cursus.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het Gratis gratis vca proefexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 10 vragen (1 punt per vraag)

Omdat het vca proefexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het vca basis examen en voldoen aan de meest recente toetstermen. 

De slaaggrens voor dit gratis vca proefexamen is hetzelfde als het officiële examen, namelijk 65%. Dit houdt in dat je minimaal 65% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In dit vca gratis proefexamen kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

TIP: Wil je meer proefexamens maken? We hebben 10 extra vca basis proefexamens voor maar €9,95.

Om het vca proefexamen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.