Les 1 van 1
Gestart

Gratis WFT Consumptief Krediet Oefenexamen

Alfred 2 april 2021

Gratis WFT Consumptief Krediet Oefenexamen

In dit Gratis WFT Consumptief Krediet oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen die per 1 april 2021 van kracht zijn.

Voor wie is deze Gratis WFT Consumptief Krediet oefentoets?

Deze gratis wft consumptief krediet oefentoets is bedoeld voor financieel professionals die een studie volgen om het beroepskwalificatie diploma Adviseur Consumptief Krediet te behalen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens wft consumptief krediet zijn gericht op het eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders volgen en deze combineren met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE Consumptief Krediet oefenexamen.

Het gratis wft consumptief krediet oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen (8 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

Omdat het oefenexamen wft consumptief krediet gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2021. De slaaggrens voor deze gratis examenvragen is hetzelfde als het CDFD examen namelijk 68%.  Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

In deze gratis oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Let op! je kunt in dit examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 57% van je score kunt behalen.

Wil je meer oefenexamens?
We bieden ook 7 volledige wft consumptief krediet oefenexamens voor maar €29,95.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft consumptief krediet samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Om het oefenexamen wft consumptief krediet gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2021. Bovendien sluiten de vragen naadloos aan bij het CDFD examen ‘Initieel Consumptief krediet’.

In principe is wft consumptief krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot april 2021 slechts 54,9% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Het slagingspercentage voor het examen WFT consumptief Krediet was volgens de statistieken van het CDFD tussen april 2020 en april 2021 slechts 54,9%.

Voor alle duidelijkheid, dat zijn er 6 van de 10. Reden genoeg om je goed voor te bereiden d.m.v. goede oefenexamens. Van al onze gebruikers in deze periode slaagden 98,2% in 1 keer.

WFT consumptief is NIET vervallen! er zijn wel een aantal veranderingen doorgevoerd die we hieronder uitleggen.
1] Als je uitsluitend adviseur consumptieve kredieten wilt worden/bent, dan volstaat het WFT consumptief krediet examen.
LET OP!: je dient wel het WFT basis examen af te leggen om het diploma ‘adviseur WFT consumptieve kredieten’ te kunnen behalen. Indien je WFT basis nog niet hebt behaald, krijg je alleen een deelcertificaat.

2] Als je ook WFT Hypothecair krediet gaat doen (of al hebt) dan kan je het examen WFT consumptief krediet laten vervallen, omdat deze al is verwerkt in WFT hypothecair krediet. Ook hier geldt dat je wel het WFT basis examen succesvol moet hebben afgelegd om het diploma Adviseur Hypothecaire kredieten te verkrijgen.

 

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het WFT Consumptief Krediet examen bestaat uit 32 vragen waarvan 15 KB vragen (15 punten), 15 VC vragen (30 punten) en 2 PG vragen (4 punten).

Met de slaaggrens van 34 punten is het dus belangrijk dat je de vaardigheid & competenties vragen (VC) goed kunt beantwoorden, omdat je daarmee al 95% van je benodigde score kunt behalen.