Les 1 van 1
Gestart

Gratis WFT Pensioen Oefenexamen

Rene 6 mei 2021

Gratis WFT Pensioen Oefenexamen

In dit Gratis WFT Pensioen Oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de toetstermen die per 1 april 2020 van kracht zijn.

Voor wie zijn deze Gratis WFT Pensioen oefenvragen?

Onze gratis WFT Pensioen oefenvragen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft Pensioen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT Pensioen examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders volgen gecombineerd met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE Pensioen oefenexamen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het Gratis WFT Pensioen oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen – 1 punt
  • 2 VC vragen – 2 punten

Omdat het WFT pensioen oefenexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het wft pensioen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenen? We hebben ook 5 wft pensioen oefenexamens die alle 245 wft pensioen examenvragen bevat die je nodig hebt om te slagen.

De slaaggrens voor deze gratis WFT Pensioen examenvragen is hetzelfde als het CDFD examen namelijk 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis WFT Pensioen oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Let op! je kunt in het examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 57% van je score kunt behalen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft pensioen samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige proefexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Om het WFT pensioen examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit examen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de CDFD toetstermen die gelden vanaf 1 april 2020.

In principe is wft pensioen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij een perfecte e-learning training voor je) en maak je onze oefenexamens. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot april 2020 slechts 51,6% van alle examen kandidaten en dat is samen met WFT vermogen ( 44,3%) en WFT Hypothecair krediet (39,2%) het laagste percentage van alle modules. 

Om het diploma ‘adviseur WFT pensioenen’ te verkrijgen dien je ook het wft basis examen en het wft vermogen examen te maken.

Het WFT Pensioen examen bestaat uit 49 vragen. Het examen is als volgt samengesteld : 22 KB vragen (22 punten) 25 VC vragen (50 punten) 2 PG vraag (4 punten).

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%