logo
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis PE Schade Zakelijk Oefenexamen

Kennisweb 1 april 2022

In dit Gratis PE schade zakelijk Oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2022.

Voor wie is dit gratis oefenexamen?

Dit gratis oefenexamen pe schade zakelijk is bedoeld voor financieel professionals die een studie adviseur PE schade zakelijk volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze gratis oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je cursus/training.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis WFT schade zakelijk oefenexamen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? Onze pe schade zakelijk samenvatting voor maar €99,95 inclusief 5 oefenexamens is de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Inhoud

Het gratis oefenexamen pe schade zakelijk bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen (8 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

Omdat het oefenexamen wft pe schade zakelijk gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het CDFD pe schade zakelijk examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2022. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor dit gratis oefenexamen pe schade zakelijk is hetzelfde als het cdfd examen namelijk 68%.
Let op! je kunt in dit examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 56% van je score kunt behalen.

Wil je meer oefenexamens?
We bieden ook 5 volledige pe schade zakelijk oefenexamens voor maar €29,95.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE hypothecair krediet examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn bovendien aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is PE schade zakelijk niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot april 2022 87,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens;
tip 2) herhaling is de truc;
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%.

Het PE schade zakelijk examen bestaat uit 24 vragen waarvan 15 KB vragen (15 punten) en 9 VC vragen (18 punten)