Les 1 van 1
Gestart

Gratis PE Zorg Oefenexamen

Rene 5 maart 2021

Gratis PE Zorg oefenexamen

In dit Gratis PE zorg oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie zijn dit Gratis Proefexamen PE Zorg?

Dit gratis proefexamen PE Zorg is bedoeld voor financieel professionals die een studie adviseur PE zorg volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het PE zorg examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis WFT zorg oefenexamen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe zorg samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je pe zorg examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het gratis proefexamen wft pe zorg bestaat uit 10 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen (8 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het PE zorg examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We bieden ook 5 volledige pe zorg oefenexamens voor maar €19,95.

De slaaggrens voor dit gratis PE zorg proefexamen is hetzelfde als het cdfd examen namelijk 68%. In deze gratis WFT zorg oefentoets kan je maximaal 12 punten behalen Om te slagen moet je daarom 9 punten behalen. Let op! je kunt in dit examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen.
Om het PE zorg examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.