logo
Les 1 van 6
In uitvoering

Gratis Waarneming Proefexamen

Ronald 1 april 2022

In dit Gratis svpb proefexamen waarnemen zitten 5 korte filmpjes met een oefenexamen. Deze toetsen sluiten naadloos aan op de SVPB toetstermen die per 1 april 2022 van kracht zijn.


Voor wie is dit Gratis SVPB Proefexamen Waarnemen?

Dit Gratis SVPB Proefexamen Waarnemen is bedoeld voor examenkandidaten die een cursus of opleiding SVPB waarnemen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het examen. Deze oefeningen sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Informatie

De Gratis SVPB waarnemen film toont je een overval. Nadat je deze hebt bekeken krijg je een proefexamen dat bestaat uit 10 vragen. Deze vragen zijn 1 punt waard en zo kan je maximaal 10 punten scoren. 

De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het SVPB examen en voldoen aan de svpb toetstermen van 1 augustus 2020. Bovendien maken onze svpb docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra svpb waarnemen oefenexamens voor maar €9,95.

De slaaggrens voor deze gratis svpb waarnemen examenvragen is hetzelfde als het SVPB examen namelijk 67%. Dit houdt in dat je minimaal 67% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis svpb waarnemen oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Om de svpb oefenexamens gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

FAQ

Waarnemen is het bewust worden van onze omgeving. Je kunt waarnemen goed trainingen door filmpjes te bekijken of zelfs door een middag in de stad te gaan zitten. Als je bewust op dingen gaat letten, dat is waarnemen.

Jazeker. Waarnemen gaat over het goed in je opnemen wat je ziet. Dit kan je op veel verschillende manieren trainen. In de filmpjes word je continu afgeleid, waardoor het lastig is om te onthouden wat je ziet. Probeer het maar eens met het gratis proefexamen.

In principe is Waarnemen voor de opleiding beveiliger niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
Tip 1: Maak gebruik van goede oefenexamens, bv die van ons.
Tip 2: Herhaling is de truc, totdat je er ‘s nachts van gaat dromen.
Tip 3: Begin op tijd met het maken van je oefenexamens. ( minimaal 2 weken tevoren starten) Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Les Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen