Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis Auto Theorie Oefenexamen

Theo 21 oktober 2021

In dit Gratis Auto theorie oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CBR toetstermen.

Voor wie zijn deze gratis theorie examen oefenvragen?

Onze gratis gratis theorie examen oefenvragen zijn bedoeld voor mensen die bezig zijn met een het behalen van een rijbewijs en extra oefenmateriaal willen voor het examen. Deze oefenexamens sluiten perfect aan op het examen en zijn hierdoor perfect om te gebruiken bij de voorbereiding op je examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het Gratis auto theorie oefenexamen bestaat uit 15 vragen die elk 1 punt waard zijn.

Omdat het Auto theorie examen oefenen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het echte theorie examen en voldoen aan de officiële toetstermen.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 10 extra auto theorie oefenexamens voor maar €19,95.

Cesuur Auto theorie examenvragen
Het Auto Theorie Oefenexamen van ToetsJeKennis.nl bevat 65 vragen en zit als volgt in elkaar:

Het onderdeel Gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, waarbij: er voorbeelden van verkeerssituaties worden laten zien en jij als bestuurder moet kunnen inschatten of het verstandig is om te remmen, niets te doen, of het gas los te laten.
Er zijn 30 vragen over het onderdeel Wet- en Regelgeving, waarbij de kans bestaat: dat deze bestaan uit zowel meerkeuzevragen, ja/nee vragen, als open vragen.
De overige 10 vragen gaan over het onderwerp Verkeersinzicht en de kans bestaat dat: deze vragen bestaan uit zowel meerkeuzevragen, ja/nee vragen, als open vragen.
Bij het onderdeel Gevaarherkenning moet je minimaal 13 vragen goed hebben beantwoord.
De puntenverdeling van de onderdelen Wet- en Regelgevingen en Verkeersinzicht wordt bij elkaar gevoegd. Van deze 40 vragen moet je er minimaal 35 goed hebben.

De onderdelen van het proefexamen worden net als bij het Auto theorie eindexamen van CBR achter elkaar door behandeld. Wanneer je voor beide onderdelen genoeg punten hebt gehaald, ben je geslaagd.

Om het theorie examen oefenen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.