logo
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis oefenexamen WFT Inkomen

Kennisweb 5 april 2023

In dit Gratis WFT Inkomen Oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen van 1 april 2023.

Voor wie

Dit gratis oefenexamen wft inkomen is bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft inkomen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT inkomen examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders volgen gecombineerd met onze oefenexamens. Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE inkomen oefenexamen.

Inhoud

Het gratis wft inkomen oefenexamen heeft 10 oefenvragen en bestaat uit:

  • 8 KB vragen – 8 punten
  • 2 VC vragen – 2 punten

Deze examenvragen zijn exact hetzelfde als het wft inkomen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2023. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Slaaggrens

De slaaggrens voor deze gratis WFT inkomen examenvragen is hetzelfde als het CDFD namelijk 68%. In deze gratis WFT inkomen oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft inkomen samenvatting voor maar €99,95 inclusief 5 oefenexamens. Deze combinatie is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je wft inkomen examen.

Meer oefenexamens?

We hebben nog 5 CDFD gerelateerde wft inkomen examens voor maar €49,95.

Dit WFT inkomen examen is gratis en geeft je een goed beeld van het CDFD examen. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Inkomen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met deze proefexamens wft inkomen en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de CDFD toetstermen die gelden vanaf 1 april 2023.

In principe is WFT Inkomen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in in de periode april 2022 t/m maart 2023 66,7% van alle examen kandidaten. Hiermee is het WFT inkomen het op 3 na best gemaakte examen. (WFT Basis en WFT Zorg behaalde hogere percentages). Toch kan een goede voorbereiding geen kwaad natuurlijk.

Volgens het CDFD slaagden in in de periode april 2022 t/m maart 2023 66,7% van alle examen kandidaten. Hiermee is het WFT inkomen het op 3 na best gemaakte examen. (WFT Basis en WFT Zorg behaalde hogere percentages). Toch kan een goede voorbereiding geen kwaad natuurlijk. 

Het WFT Inkomen examen bestaat uit 46 vragen waarvan 20 KB vragen (20 punten), 23 VC vragen (46 punten) en 1 PG vragen (2 punten).

je kunt in totaal hiervoor 68 punten scoren. Om te slagen voor dit examen dien je 47 punten te behalen (=68%).