Les 1 van 1
Gestart

Gratis oefenexamen WFT Inkomen

Rene 5 maart 2021

Gratis WFT Inkomen Oefenexamen

In dit Gratis WFT Inkomen Oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen.

Voor wie is dit gratis oefenexamen wft inkomen?

Dit gratis oefenexamen wft inkomen is bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft inkomen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT inkomen examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders volgen gecombineerd met onze oefenexamens. Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE inkomen oefenexamen.
TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft inkomen samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 volledige oefenexamens. Deze combinatie is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je wft inkomen examen.
  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het gratis wft inkomen oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen – 1 punt
  • 2 VC vragen – 2 punten

Omdat het WFT inkomen oefenexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het wft inkomen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 5 extra wft inkomen oefenexamens voor maar €19,95.

Om het WFT inkomen examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

De slaaggrens voor deze gratis WFT inkomen examenvragen is hetzelfde als het CDFD examen namelijk 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis WFT inkomen oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Let op! je kunt in het examen 6 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 40% van je score kunt behalen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de CDFD toetstermen die gelden vanaf 1 april 2020.

In principe is WFT Inkomen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in in de periode april 2020 t/m september 2020 66,7% van alle examen kandidaten. Hiermee is het WFT inkomen het op 3 na best gemaakte examen. (WFT Basis en WFT Zorg behaalde hogere percentages). Toch kan een goede voorbereiding geen kwaad natuurlijk. 

Volgens het CDFD slaagden in in de periode april 2020 t/m september 2020 66,7% van alle examen kandidaten. Hiermee is het WFT inkomen het op 3 na best gemaakte examen. (WFT Basis en WFT Zorg behaalde hogere percentages). Toch kan een goede voorbereiding geen kwaad natuurlijk. 

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het WFT Inkomen examen bestaat uit 46 vragen waarvan 20 KB vragen (20 punten), 23 VC vragen (46 punten) en 3 PG vragen (6 punten).

je kunt in totaal hiervoor 72 punten scoren. Om te slagen voor dit examen dien je 49 punten te behalen (=68%).