Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis Oefenexamen PE Hypothecair Krediet

Harry 26 september 2021

Gratis oefenexamen PE Hypothecair Krediet

In dit gratis oefenexamen pe hypothecair krediet zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen die per 1 april 2021 van kracht zijn.

Voor wie is dit Gratis proefexamen pe hypothecair krediet?

Dit dit Gratis proefexamen pe hypothecair krediet is bedoeld voor financieel professionals die het certificaat adviseur PE hypothecair krediet willen behalen en extra proefexamens willen hebben voor het examen. Deze examens zijn gericht op het eindexamen. Hierdoor kan je gemakkelijk je cursus/training combineren met onze oefenexamens.

Lert op: Als je op zoek bent naar een Gratis oefenexamen wft hypothecair krediet moet je op deze link klikken.

Het Gratis PE hypothecair krediet oefenexamen bestaat uit 6 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 4 KB vragen (4 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

Omdat dit oefenexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het pe hypothecair krediet examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor dit gratis gratis proefexamen pe hypothecair krediet is hetzelfde als het cdfd examen namelijk 68%.  Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

Wil je meer oefenexamens? We bieden ook 6 volledige oefenexamens PE Hypothecair Krediet voor maar €29,95.