Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis WFT Hypothecair Krediet Oefenexamen

Harry 12 april 2021

In dit Gratis WFT Hypothecair Krediet Oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten perfect aan op de CDFD toetstermen van 1 april 2021.

Voor wie is dit gratis oefenexamen wft hypothecair krediet?

Dit gratis oefenexamen wft hypothecair krediet is bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft Hypothecair krediet volgen en extra oefenmateriaal willen hebben om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden. Deze oefenexamens zijn namelijk gericht op het eindexamen en kunnen hierdoor gemakkelijk gecombineerd worden met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar een  Gratis oefenexamen PE Hypothecair krediet.

Informatie

Dit Gratis oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld:

  • 8 KB vragen (8 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

Omdat het wft hypothecair krediet oefenexamen gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenen? We bieden ook 7 volledige wft hypothecair krediet oefenexamens voor maar €29,95. Hierin zitten alle 266 examenvragen die je nodig hebt om te slagen.

De slaaggrens voor dit Gratis WFT Hypothecair Krediet proefexamen is hetzelfde als het CDFD examen. Dit houdt in dat je 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Let op! je kunt in het examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 57% van je score kunt behalen.

TIP: Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft hypothecair krediet samenvatting voor maar €69,95 en is met de 7 oefenexamens de meest ideale training ter voorbereiding op je examen.

Je kunt het gratis oefenexamen hieronder starten. Aan het einde van dit oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT hypothecair krediet examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2021.

In principe is wft hypothecair krediet niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot april 2021 slechts 40,6% van alle examen kandidaten. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Opleiding niveau: MBO+/HBO.

De studiebelasting voor WFT Hypothecair Krediet oefenexamens bedraagt tussen de 8-12 uur.

Voor de samenvatting in combinatie met oefenexamens bedraagt de studiebelasting tussen de 19-25 uur.

Het gemiddelde slagingspercentage volgens het CDFD voor initieel hypothecair krediet is 40,3%. WFT Hypothecair krediet blijkt toch een moeilijker examen te zijn en een goede voorbereiding is daarom gewenst.

Het wft hypothecair krediet examen bestaat uit 38 vragen (62 punten) waarvan 14 KB vragen (14 punten), 22 VC vragen (44 punten) en 2 PG vragen (4 punten). Om te slagen voor dit examen moet je 68% van het totaal aantal punten scoren.