logo
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis WFT schade zakelijk oefenexamen

Kennisweb 1 april 2022

In dit gratis wft schade zakelijk oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD die per 1 april 2022 actief zijn.

Voor wie is dit Gratis oefenexamen WFT schade zakelijk?

Dit dit Gratis oefenexamen WFT schade zakelijk is bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft schade zakelijk volgen en extra oefenexamens willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE schade zakelijk oefenexamen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? Met de wft schade zakelijk samenvatting voor maar €99,95 inclusief 5 oefenexamens heb je de meest ideale training ter voorbereiding op je wft schade zakelijk examen.

Informatie

Het gratis proefexamen wft schade zakelijk bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen – 8 punten
  • 2 VC vragen – 4 punten

Omdat het oefenexamen wft schade zakelijk gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het wft schade zakelijk examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2022. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens?
We hebben 5 extra wft schade zakelijk oefenexamens voor maar €29,95.

De slaaggrens voor deze gratis WFT schade zakelijk examenvragen is hetzelfde als het CDFD examen namelijk 68%. In deze gratis WFT schade zakelijk oefentoets kan je maximaal 15 punten behalen Om te slagen moet je daarom 11 punten behalen.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het WFT Schade zakelijk examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze WFT schade zakelijk examenvragen zijn bovendien aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen. Zo sta je nooit voor verrassingen tijden je examen.

In principe is WFT Schade zakelijk niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2021 tot maart 2022 slechts 61,5% van alle examen kandidaten. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Het is lastig om te zeggen (over jezelf) maar als we kijken naar onze gebruikerservaringen en reviews (+1850) dan sluiten onze examenvragen perfect aan bij het CDFD examen.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het WFT schade zakelijk examen bestaat uit 55 vragen waarvan 25 KB vragen (25 punten), 29 VC vragen (58 punten) en 1 PG vragen (2 punten). Om te slagen moet je 59 (van de 87) punten scoren.