Les 1 van 1
Gestart

Gratis WFT schade zakelijk oefenexamen

Rene 13 april 2021

Gratis WFT schade zakelijk oefenexamen

In dit gratis wft schade zakelijk oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit Gratis oefenexamen WFT schade zakelijk?

Dit dit Gratis oefenexamen WFT schade zakelijk is bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft schade zakelijk volgen en extra oefenexamens willen hebben voor het examen. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op het examen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/training.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE gratis proefexamen wft schade zakelijk.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft schade zakelijk samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 volledige oefenexamens. In combinatie met de overige 5 oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je wft basis examen.

  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het gratis proefexamen wft schade zakelijk bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen – 8 punten
  • 2 VC vragen – 4 punten

Omdat het oefenexamen wft schade zakelijk gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het wft schade zakelijk examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 5 extra wft schade zakelijk oefenexamens voor maar €19,95.

Om het oefenexamen wft schade zakelijk gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

De slaaggrens voor deze gratis WFT schade zakelijk examenvragen is hetzelfde als het CDFD examen namelijk 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen. In deze gratis WFT schade zakelijk oefentoets kan je maximaal 12 punten behalen Om te slagen moet je daarom 9 punten behalen. Let op! je kunt in het examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 57% van je score kunt behalen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze WFT schade zakelijk examenvragen zijn bovendien aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen. Zo sta je nooit voor verrassingen tijden je examen.

In principe is WFT Schade zakelijk niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 slechts 61,5% van alle examen kandidaten. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Het is lastig om te zeggen (over jezelf) maar als we kijken naar onze gebruikerservaringen en reviews (+1850) dan sluiten onze examenvragen perfect aan bij het CDFD examen.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
1) maak gebruik van goede oefenexamens
2) herhaling is de truc
3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het WFT Basis examen bestaat uit 55 vragen waarvan 25 KB vragen (25 punten), 28 VC vragen (56 punten) en 2 PG vragen (4 punten). Om te slagen moet je 58 (van de 85) punten scoren.