Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis WFT Zorg Oefenexamen

Rene 2 april 2021

Gratis WFT Zorg oefenexamen

In dit Gratis WFT Zorg Oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen die per 1 april 2021 van kracht zijn.

Voor wie is dit gratis WFT zorg oefenexamen?

Dit gratis WFT zorg oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft zorg volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT zorg examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het CDFD eindexamen.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE zorg oefenexamen.

Inhoud

Het Gratis WFT Zorg oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen – 1 punt
  • 2 VC vragen – 2 punten

Omdat het oefenexamen wft zorg gratis is heb je toegang zonder registratie. De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het wft zorg examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Slaaggrens

De slaaggrens voor deze gratis WFT zorg examenvragen is hetzelfde als het CDFD examen namelijk 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In deze gratis WFT zorg oefentoets kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Wil je meer oefenexamens?
We hebben 7 wft zorg oefenexamens voor maar €29,95.

Om het proefexamen WFT zorg gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft zorg samenvatting voor maar €69,95 inclusief 7 volledige oefenexamens. In combinatie met de overige 5 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je wft zorg examen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2021.

In principe is wft zorg niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 67,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens
tip 2) herhaling is de truc
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het WFT Zorg examen bestaat uit 34 vragen waarvan 14 KB vragen (14 punten), 18 VC vragen (36 punten) en 2 PG vragen (4 punten).