Les 1 van 1
Gestart

Gratis WFT vermogen oefenexamen

Rene 25 februari 2021

Gratis WFT Vermogen oefenexamen

In dit Gratis WFT vermogen Oefenexamen zitten 10 vragen . Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de CDFD toetstermen die per 1 april 2020 van kracht zijn.

Voor wie zijn deze Gratis WFT Vermogen oefenvragen?

Onze gratis WFT Vermogen oefenvragen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie Wft vermogen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het WFT vermogen examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met opleiders. Hierdoor kan je gemakkelijk je opleiding elders volgen gecombineerd met onze oefenexamens.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis PE Vermogen oefenexamen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte wft vermogen samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 volledige oefenexamens. Deze combinatie is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je wft basis examen.
  • Inhoud
  • Slaaggrens

Het Gratis WFT vermogen oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen – 8 punten
  • 2 VC vragen – 4 punten

De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het wft vermogen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze WFT docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We hebben 5 extra wft vermogen oefenexamens voor maar €19,95.

Om het wft vermogen oefenexamen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg.

De slaaggrens voor het oefenexamens wft vermogen gratis is hetzelfde als het CDFD examen namelijk 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het wft vermogen oefenexamen gratis kan je maximaal 10 punten behalen Om te slagen moet je daarom 7 punten behalen.

Let op! je kunt in het examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 57% van je score kunt behalen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn bovendien aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen.

In principe is het examen wft vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 slechts 44,3% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens
tip 2) herhaling is de truc
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het WFT Basis examen bestaat uit 47 vragen waarvan 20 KB vragen (20 punten), 25 VC vragen (50 punten) en 2 PG vragen (4 punten).