logo
Generic filters
Search in title
Filter by Categories
trainingen
ongecategoriseerd
Les 1 van 1
In uitvoering

Gratis PE Vermogen Oefenexamen

Kennisweb 2 april 2023

In dit Gratis PE Vermogen Oefenexamen zitten 10 vragen. Deze examenvragen sluiten naadloos aan op de meest recente CDFD toetstermen.

Voor wie zijn deze Gratis PE Vermogen oefenvragen?

Onze gratis oefenexamens PE Vermogen zijn bedoeld voor financieel professionals die een studie adviseur PE Vermogen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het PE Vermogen examen. Deze oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en hebben geen relatie met een opleiders. Hierdoor kan iedereen je gemakkelijk je opleiding elders volgen en onze oefenexamens combineren.

Klik hier als je op zoek bent naar een Gratis WFT Vermogen oefenexamen.

Informatie

Het Gratis PE Vermogen oefenexamen bestaat uit 10 vragen. Het examen is als volgt samengesteld :

  • 8 KB vragen (8 punten)
  • 2 VC vragen (4 punten)

De examenvragen zijn exact hetzelfde als in het pe Vermogen examen en voldoen aan de CDFD toetstermen van 1 april 2021. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

Wil je meer oefenexamens? We bieden ook 7 volledige pe vermogen oefenexamens voor maar €29,95.

De slaaggrens voor dit gratis PE Vermogen proefexamen is hetzelfde als het cdfd examen namelijk 68%.

In deze gratis WFT Vermogen oefentoets kan je maximaal 12 punten behalen Om te slagen moet je daarom 9 punten behalen.

Let op! je kunt in dit examen 8 punten scoren met KB vragen en 4 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 56% van je score kunt behalen.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte samenvatting voor maar €99,95 inclusief 5 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je pe vermogen examen.

Om het PE vermogen examen gratis te kunnen maken kan je hieronder het examen starten. Aan het einde van dit gratis oefenexamen worden je antwoorden nagekeken en krijg je een uitgebreide uitleg. Bovendien zie je wat andere gebruikers gemiddeld scoren voor dit examen.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE vermogen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met deze examens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de toetstermen die gelden vanaf 1 april 2023.

In principe is PE Vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2020 tot september 2020 77,9% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Ben je op zoek naar tips om je slaagkansen te verhogen, dan hebben we hier een aantal bewezen tips voor je:
tip 1) maak gebruik van goede oefenexamens
tip 2) herhaling is de truc
tip 3) maak gebruik van samenvattingen die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het PE Vermogen examen bestaat uit 24 vragen waarvan 17 KB vragen (17 punten), 7 VC vragen (14 punten).