logo

PE Vermogen Oefenexamens 2023/2024

  • 5 CDFD Oefenexamens
  • 120 examenvragen

Met deze PE Vermogen oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen. Deze examens sluiten naadloos aan op de toetstermen van het CDFD van 1 april 2023 en gelden tot 31 maart 2024.

Kennisweb · 4 april 2023
Current Status
Nog niet gestart
Prijs
49,95
Get Started

Voor wie is dit oefenexamen?

Dit pe vermogen oefenexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE vermogen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het wft pe vermogen examen. Deze 5 unieke proefexamens zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT vermogen oefenexamens.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe vermogen samenvatting voor maar €99,95 inclusief 5 oefenexamens en is de meest ideale training ter voorbereiding op je pe vermogen examen.

Informatie

Het PE vermogen oefenexamen bestaat uit 24 vragen en is als volgt samengesteld:

  • 17 KB vragen (17 punten)
  •   7 VC vragen (14 punten)

De oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD wft PE vermogen examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2023. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het oefenexamen pe vermogen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het PE vermogen examen kan je maximaal 31 punten behalen. Om te slagen moet je 21 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 17 punten scoren met KB vragen en 14 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 46% van je score kunt behalen.

PE vermogen slagingspercentage

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe vermogen was in de periode april 2022 tot april 2023 volgens het CDFD 84,2%. 

Voor het pe vermogen examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE vermogen moeilijk?

In principe is PE vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij de perfecte PE vermogen samenvatting voor je) en gebruik je onze oefenexamens pe vermogen. Volgens het CDFD behaalde tussen april 2022 en april 2023 84,2% van de examenkandidaten de PE vermogen module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Adviseur Inkomen heb je de volgende modules nodig;

WFT Basis (Initieel)
WFT Vermogen (Initieel)

Beroepskwalificatie onderhouden?

Je onderhoud de beroepskwalificatie Adviseur Vermogen met het PE-examen Adviseur Vermogen.

De module Vermogen is ook onderdeel van de beroepskwalificatie Adviseur Hypothecair krediet en Adviseur Pensioen.

Je kunt dus de beroepskwalificatie Adviseur Vermogen ook onderhouden door het PE-examen Adviseur Hypothecair krediet of Adviseur Pensioen te maken.

Examen tips!

Je kunt je optimaal voorbereiden op het examen door de volgende tips toe te passen:

  • Bereid je lessen en het examen goed voor
  • Zorg dat je goede, actuele proefexamens maakt
  • Maak gebruik van de samenvattingen
  • Blijf veel en regelmatig oefenen

Het goed voorbereiden van de lessen helpt om de les goed te kunnen volgen. Als je weet wat er gaat komen, zal de te behandelen stof beter door jou worden begrepen en gaat er geen kostbare lestijd verloren. Wil je meer informatie over het PE Vermogen examen kijk dan op de website van het CDFD.

Met de proefexamens en de samenvattingen krijg je een reëel beeld van het examen. Dit neemt niet alleen stress weg, maar kan er ook voor zorgen dat jij met meer vertrouwen het examen ingaat. Zorg dat je veel en vaak blijft oefenen. Na verloop van tijd zal je vernemen dat je de antwoorden steeds sneller weet. Dit is een teken dat je de leerstof echt goed onder de knie begint te krijgen.

FAQ

Jazeker! Onze examenvragen zijn aangepast aan de meest recente CDFD toetstermen van 1 april 2023.

In principe is het PE Vermogen examen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. Volgens het CDFD slaagden in de periode april 2022 tot maart 2023 72,8% van alle examen kandidaten. In de afgelopen jaren behalen onze gebruikers een zeer hoog slagingspercentage (98%) en scoren we een dikke 8 als beoordeling. Een goede voorbereiding is daarom zeer belangrijk.

Maak gebruik van goede oefenexamens

Herhaling is de truc

Maak gebruik van de samenvatting die gericht zijn op het examen. Hiermee vergroot je je slaagkansen tot wel 98%

Het PE Vermogen examen bestaat uit 24 vragen waarvan 17 KB vragen (17 punten) 7 VC vragen (14 punten).

Over de trainer

Kennisweb

59 Trainingen

Nog niet gestart
49,95

Training Includes

  • 1 Les
  • 6 Toetsen