PE Vermogen Oefenexamens 2020/2021

In deze 5 PE Vermogen oefenexamens zitten alle 115 examenvragen die je nodig hebt om te slagen. Ge-update aan de toetstermen van 1 april 2020.
Fried Arkesteijn · 2 april 2020

Met deze pe vermogen oefenexamens heb je alles wat je nodig hebt voor een goede voorbereiding op het examen wft pe vermogen. Je kunt ieder oefenexamen onbeperkt maken, en er zit geen tijdslimiet op. Deze oefenexamens sluiten naadloos aan op de meest recente toetstermen van het CDFD.

Voor wie is dit pe vermogen proefexamen?

Dit pe vermogen proefexamen is bedoeld voor financieel professionals die een studie PE vermogen volgen en extra oefenmateriaal willen hebben voor het wft pe vermogen examen. Deze 5 unieke oefenexamens zijn gericht op het eindexamen en zijn hierdoor gemakkelijk te combineren met je opleiding/cursus.

Klik hier als je op zoek bent naar WFT vermogen oefenexamens.

  • Inhoud
  • Slaaggrens
  • Tijdsduur
  • Reserveren

Het PE vermogen oefenexamen bestaat uit 23 vragen en is als volgt samengesteld :

  • 16 KB vragen (16 punten)
  •   7 VC vragen (14 punten)

De oefenexamens zijn hiermee exact hetzelfde als het CDFD wft PE vermogen examen en voldoen aan de toetstermen van 1 april 2020. Bovendien maken onze PE docenten exclusieve vragen voor ToetsJeKennis die je nergens anders krijgt.

De slaaggrens voor het oefenexamen pe vermogen is net als het examen vastgesteld op 68%. Dit houdt in dat je minimaal 68% van het totaal aantal te behalen punten moet scoren om te kunnen slagen.

In het PE vermogen examen kan je maximaal 30 punten behalen. Om te slagen moet je 21 punten behalen.

Advies! Je kunt in het examen 16 punten scoren met KB vragen en 14 punten met VC vragen. Het is daarom belangrijk dat je de vaardigheid en competenties vragen goed beantwoorden, omdat je daar al 46% van je score kunt behalen.

PE vermogen slagingspercentage

Het slagingspercentage van gebruikers van het oefenexamen pe vermogen was in de periode april 2019 tot april 2020 volgens het CDFD 84,2%. 

PE vermogen Vragenbank

Deze training is gekoppeld aan de pe vermogen vragenbank. Hierin kan je antwoorden vinden op je vragen. Staat je vraag er niet tussen, stel deze dan aan medecursisten of rechtstreeks aan de docent.

Voor het pe vermogen examen heb je 60 minuten de tijd.

Is PE vermogen moeilijk?

In principe is PE vermogen niet moeilijk, maar dat hangt uiteraard af van je voorbereiding. In de meeste gevallen doe je een training of cursus bij een van de financiële opleiders (zo niet, dan hebben wij de perfecte PE vermogen samenvatting voor je) en gebruik je onze oefenexamens pe vermogen. Volgens het CDFD behaalde tussen april 2019 en april 2020 84,2% van de examenkandidaten de PE vermogen module. Onder alle gebruikers van onze oefenexamens in dezelfde periode was dat 98%.

WFT PE vermogen examen reserveren
In samenwerking met Eureka examens bieden we je de mogelijkheid het examen wft pe vermogen snel en eenvoudig te kunnen maken. We doen dit op 8 plaatsen in Nederland; Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Woerden en Zwolle. Deze locaties hebben gemiddeld 20 examen plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel een datum en een tijdstip.
Kosten PE vermogen examen
De kosten voor het examen bedragen €127,50. De examens zijn vrijgesteld van BTW. Eureka Examens is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als WFT-exameninstituut onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Een exameninstituut draagt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van de organisatie en de afname van examens. Bij Eureka Examens kan je alle WFT & PE examens maken.

TIP : Twijfel je nog of je er al klaar voor bent? We hebben een perfecte pe vermogen samenvatting voor maar €39,95 inclusief 2 oefenexamens. In combinatie met onze 5 overige oefenexamens is dit de meest ideale training ter voorbereiding op je examen. 

5 PE vermogen oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot 150 unieke PE vermogen examenvragen volgens de meest recente toetstermen van het CDFD.

€19,95 

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

Alle PE oefenexamens

Met een maandabonnement heb je onbeperkt toegang tot alle PE oefenexamens: PE Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Inkomen, Pensioen, Schade zakelijk, Schade particulier, Vermogen en Zorg.

€29,95

Abonnement niet meer nodig?
Met 1 druk op de knop zet je het abonnement stop.

PE vermogen Samenvatting + 2 Oefenexamens

Deze samenvatting bevat alle actualiteiten die tijdens het examen worden gevraagd. Deze samenvatting is voorzien van 2 unieke oefenexamens pe vermogen. (Dit zijn andere oefenexamens dan die worden aangeboden in de oefenexamenbundel voor €19,95)

€39,95

Over de trainer

Fried Arkesteijn

33 Trainingen

Niet aangemeld
€ 19,95

Training Inhoud

  • 1 Les
  • 6 Toetsen
  • Training Certificaat